Пријава за учество во Програма за животни вештини и вработливост
Програмата за животни вештини и вработливост наменета за млади лица, обезбедува комплетна поддршка пред вработување преку обуки, менторство и индивидуално советување, можност за практична работа за стекнување работно искуство и можност за бесплатна стручна доквалификација. По завршување на програмата, учесниците се стекнуваат со Сертификат кој ќе овозможи полесно вработување според интересите и компетенциите на учесниците.
Учеството во програмата е бесплатно и доброволно, а бројот на учесници е лимитиран.
Име *
Презиме *
Контакт телефон *
Е-маил *
Датум на раѓање *
На која од долунаведените категории припаѓате: *
Обележете ги сите категории на кои припаѓате.
Required
Простор за дополнителни информации
Доколку сакате да споделите дополнителни информации истото може да го направите во просторот подолу.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Коалиција СЕГА. Report Abuse