Preinscripció Casal Estiu INEF Barcelona
Nova edició de les Estades Esportives d'Estiu organitzades pel Club Esportiu INEF Barcelona, amb els millors professionals i les millors instal·lacions. L'objectiu és formar i educar el nen/a a través de l'esport, en concret la gimnàstica artística. Inscripció oberta a partir del 30 de març fins al 12 de juny.
Email address *
NOVETATS
1. FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ

Socis: només cal actualitzar les dades necessàries e indicar l'activitat que realitzaran, a més dels aspectes legals.
Públic en General: Cal omplir el formulari complet, no s'accepten formularis incomplets.

2. DECLARACIÓ RESPONSABLE D’ACCEPTACIÓ DE CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ, OBLIGACIÓ D’INFORMACIÓ I CONSENTIMENT INFORMAT, PER A PARTICIPAR EN ACTIVITATS ESPORTIVES

A més del Formulari d'inscripció, és obligatori omplir aquest document per participar a les activitats esportives tant per Socis com Públic en General.

3. ATENCIÓ AL PÚBLIC

L'atenció al públic s'ha vist afectada pel COVID-19. Agraïm la teva comprensió i paciència en aquests moments excepcionals. El Centre de l'INEFC, d'acord als Organismes Oficials i les Autoritats Sanitàries, està implementant una sèrie de mesures de seguretat i protocols sanitaris per assegurar en tot moment la teva seguretat.

Actualment, fins a nou avís:

- Suport Online: Seguim operatius! Si necessites ajuda, pots contactar amb nosaltres a través del correu info@clubinefbcn.cat. El nostre equip continua treballant de forma coordinada per tornar a l'activitat, quan el Centre i les Autoritats ho permetin.

- Atenció presencial i cites prèvies: No hi haurà atenció presencial i telefònica fins a nou avís, d'acord a les mesures de seguretat que s'estan aplicant al Centre. Aquesta situació serà revisable al setembre, en funció de la situació. No aneu al Centre ni truqueu, no us atendran.

4. NORMATIVA D'INSTAL·LACIONS I PROTOCOLS DAVANT EL COVID-19

Consulta tota informació relacionada amb les afectacions del COVID-19 a la normativa de les instal·lacions de l'INEFC de la pàgina web

5. PAGAMENTS

Aquest any els pagaments per la inscripció es veuran afectats per la situació excepcional. A falta de confirmació oficial per part d'INEFC de la data d'inici de l'activitat, informem que:

- Socis: La Direcció Tècnica del Club enviarà un correu electrònic amb la quantitat deduïda d'inscripció, d'acord a les mesures compensatòries del curs passat.

- Públic en General: La Direcció Tècnica del Club enviarà un correu electrònic amb la quota d'inscripció, en funció de la data d'inici (setembre o octubre).
Club Esportiu INEF Barcelona - Estades Estiu
Has estat inscrit/a al Club anteriorment? *
Has de realitzar alguna modificació de dades? IBAN, telèfon, email,... *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy