Openbaarheid en de ambtenaar: de droom, het land en het tekort
Wat vinden we nu écht van Open Overheid? Natuurlijk, iedereen is voor meer openheid en transparantie. Toch? Maar als we er mee aan de slag gaan blijkt het vaak toch knap ingewikkeld. Het Leer- en Expertisepunt Open Overheid (LEOO) organiseert op 7 juni een open gesprek tijdens de interactieve lunchbijeenkomst 'Ambtenaren en openbaarheid. De droom, het land en het tekort'.

Ton Baetens (EMMA) en Arnout Ponsioen (DUIDT) vertellen je dan alles over de uitkomsten van hun gelijknamige onderzoek, dat verrassende inzichten oplevert. Guido Rijnja (communicatieadviseur – Rijksvoorlichtingsdienst en ministerie van Algemene Zaken) gaat hierover in gesprek met het publiek. En tot slot vertelt Max Herold (ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, SZW) over verschillende Open Aanpak methoden die mensen op weg helpen met Open Overheid.

Programma:
11:30 Inloop & lunch - Amalia-zaal (Zuid 01-39)
12:00 Welkom door Eric Stokkink (afdelingshoofd Democratie, directie Democratie en Burgerschap)
12:05 Ton Baetens (EMMA) en Arnout Ponsioen (DUIDT) presenteren de uitkomsten van het onderzoek ‘Ambtenaren en openbaarheid. De droom, het land en het tekort’
12:30 Reflectie en discussie, o.l.v. Guido Rijnja, samen met Ton Baetens en Arnout Ponsioen
13:00 Presentatie en discussie over de Open Aanpak methoden van Max Herold (SZW)
13:30 Einde lunchbijeenkomst

De lunchbijeenkomst vindt plaats vanaf 11:30 t/m 14:00 uur, in de Amalia-zaal (Z01-39) bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (Turfmarkt 147, Den Haag).

Meer informatie? Bekijk onze website www.open-overheid.nl/agenda/bijeenkomst-open-overheid-bzk/ of stuur een e-mail naar ilse.ambachtsheer@minbzk.nl

Open Overheid: wat vinden we er nu écht van?
Achternaam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Tussenvoegsel
Your answer
Organisatie *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Tot ziens op woensdag 7 juni!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms