Oplossingen voor onderwijs | 24 mei 2019
Doe jij je DUO-zaken het liefste met je ogen dicht vanwege je studieschuld? Of wil je Tim Hofman vertellen waarom je (een beetje erg) baalt van je stagebegeleider? Stop met klagen, gooi dat slappe bekertje automaat-koffie van naast je collegezaal nú weg en kom naar de Onderwijsbijeenkomst van Coalitie Y: Wij organiseren op 24 mei een meet-up in Utrecht voor studenten van mbo tot wo waar we in gesprek gaan over de problemen die voor onze generatie spelen.

👇
- Welzijn & prestatiedruk. Zijn de studenten van nu een 'prestatie-generatie' die kampen met vermoeidheidsklachten, concentratieproblemen en angstaanvallen of valt het allemaal wel mee? Hoe kan jouw universiteit, hogeschool of mbo dit oplossen?

- Leenstelsel & studieschulden. Is het wel terecht dat veel van ons nu verplicht zijn duizenden euro's schulden te maken? Kan (of moet) het anders?

- Selectie & doorstroming. Is het zo dat sommige jongeren laten zich afschrikken als opleidingen hun studenten vooraf selecteren, zoals Minister van Engelshoven (D66) zegt? Is er voor ons genoeg mogelijkheid om een niveau 'hoger' te stromen of loop je met je diploma op zak tegen een muur op?

- Stages & arbeidsmarkt. Grote kans dat je ergens in je studietijd stage moet lopen - maar leidt die (verplichte) stage bijvoorbeeld wel tot een (betere) baan na je studie? En hoe ervaar jij je begeleiding vanuit school?

Meedoen? Meld je aan via dit inschrijfformulier.
Let op! Er zijn maar 50 plekken! VOL = VOL!

Nog even de datum en locatie: vrijdag 24 mei, 14.00 – 17.00 uur, Bijlhouwerstraat 6, 3511ZC Utrecht

Enthousiaste groet!
Coalitie-Y
Hét collectief van landelijke jongerenorganisaties om problemen van jongeren aan te pakken. Met de input doen de organisaties in september voorstellen voor een nieuw regeerakkoord.

CNV Jongeren | LSVb | PerspectieF | ISO | JOB mbo | NJR | ChristenUnie

Email address *
Wat is je voor- en achternaam? *
Your answer
Indien van toepassing: Namens welke organisatie kom jij naar de brainstormsessie?
Your answer
Wat doe je in het dagelijks leven? *
Wat is je leeftijd? *
Your answer
Ik ga er mee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden gebruikt om mij te informeren over info rondom dit evenement. De gegevens zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt en na de bijeenkomst zullen de gegevens worden vernietigd. * *
Opmerkingen:
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service