Hallirannekkeen tilaus ja vuorovastaavien rekrytointi kaudelle 2021-2022
Tällä lomakkeella voit tialta Mevin hallivuorolle ns. seurarannekkeen. Rannekkeita tilataan tarpeen mukaan ja niiden saamisessa kestää aina muutama päivä, joten halukkaat eivät vältttämättä saa ranneketta vielä seuraavalle vuorolle.

Hallivastaava tiedottaa henkilökohtaisesti, kun ranneke on  noudettavissa.

Ranneke on henkilökohtainen, ja se oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikille MeVin hallivuoroille, joita on viikoittain joitain poikkeuksia lukuunottamatta huhtikuun loppuun asti. Ranneketta ei saa käyttää muulloin, eikä se oikeuta uimahallin muuhun käyttöön. Uimavalvojat valvovat myös seurarannekkeiden oikeaa käyttöä.

Rannekkeen hinta on 30 euroa, joka maksetaan seuralle. Maksutiedot tai laskut lähetetään jälkikäteen, jos koronatilanne mahdollistaa vuorojen kutakuinkin normaalin järjestämisen. Ranneke tulee pitää huolellisesti tallessa ja kauden jälkeen se pitää palauttaa hallivastaavalle. Rikkoutuneesta tai kadonneesta rannekkeesta joutuu maksamaan 8 euroa lisää. Jos ranneke lakkaa toimimasta, uimahallin kassa auttaa. Jos rannekkeeseen tulee vika, ota yhteys hallivastaavaan

Huom. halliranneke ei ole pakollinen. Voit edelleen osallistua vuoroille myös maksamalla uimahallin käyntimaksun. Hallirannekkeella säästää kuitenkin selvää rahaa, jos haluaa käydä useammin treenaamassa!

Hallivastaava
Ville Eronen
0405248097
ville.eronen@melanvilauttajat.fi
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nimi *
Osoite *
Puhelinnumero
Voin osallistua vuoroille vuorovastaavana. Vähintään yksi vuorovastaava tarvitaan AINA paikalle, tämä on Aalto-Alvarin linjaus. Tehtävään annetaan koulutus ja opastus. Näitä henkilöitä olisi hyvä ola mahdollisimman monta. *
Mitä haluat hallilla treenata?
Kuinka usein ajattelit käydä vuorolla
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy