Diaspora @Dokufest
Shijo Kosovën si kurrë më parë
3 Pako për një eksperiencë të veçantë gjatë DokuFestPAKO 1
ECJE HISTORIKE NË PRIZREN
16:00 Takimi te stenda dhe foto grupi
16:30 Vizitë monumenteve të trashëgimisë kulturore
18:30 Drekë tradicionale dhe tregime gastronomike buzë Lumbardhit në Marash
20:00 Shfaqje Filmi në DokuFest
00:00 DokuNights Koncert

Çmimi i rregullt 22 Euro
Çmimi për Diasporë 9 Euro
PAKO 2
DEGUSTIMI I VERËRAVE NË RAHOVEC
11:00 Takimi te stenda dhe foto grupi
11:15 Nisja për Rahovec
12:30 Vizitë tek prodhuesi i Verës, degustim i verërave dhe djath
15:00 Kthimi në Prizren
19:00 Darkë tradicionale dhe tregime gastronomike
20:00 Kohë e lirë apo Shfaqje Filmi në DokuFest - varësisht nga preferencat individuale
00:00 DokuNights Koncert

Çmimi i rregullt 30 Euro
Çmimi për Diasporë 12 Euro
PAKO 3
NASHEC TOUR
10:00 Takimi te stenda dhe foto grupi
10:15 Transporti deri te zona industriale dhe paisja me biçikleta dhe paisje mbrojtëse
10:40 Nisja për Nashec me biçikleta
11:30 Arritja në Nashec, pajisja me veshje mbrojtëse dhe Kajak
12:00 Nisja drejt luginës së Drinit me Kajak
13:30 Piknik pranë lumit Drin
15:00 Kthimi në Prizren me biçkleta
16:30 Koheë e lirë
00:00 DokuNights Koncert

Çmimi i rregullt 40 Euro
Çmimi për Diasporë 16 Euro
Mbështetur nga:
Kliko NEXT dhe zgjedh datën dhe pakon
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service