4η Κατασκήνωση Ρητορικής Τέχνης - Open Your Mind Camp  2020 @ Naxos

Έξι ημέρες, 16-21 Ιουλίου 2020, σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά των Κυκλάδων, τη Νάξο, συνδυάζουμε την τέχνη της ρητορικής και της επικοινωνίας με τις καλοκαιρινές διακοπές, τη δημοκρατική παιδεία και τις δεξιότητες ζωής με την καλή παρέα, τους αγώνες debate με το απέραντο γαλάζιο.

Αποστολή υπεύθυνων δηλώσεων και πληροφορίες: Βάλια Λουτριανάκη- 6944414077 (21.00-22.00) και στο openyourmindcamp@gmail.com .
Συνεχής ενημέρωση για εκδηλώσεις και νέα της διοργάνωσης: https://openyourmindcamp.weebly.com/ 


ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

1. Ήδη πριν από το ταξίδι, οι εθελοντές-ομαδάρχες που θα συνταξιδεύουν με τους μαθητές θα έχουν επικοινωνήσει μαζί τους, ώστε οι ομάδες αλλά και οι μεμονωμένοι συμμετέχοντες να γνωριστούν μεταξύ τους από νωρίς.

2.  Σε περίπτωση που ο συμμετέχων  έρθει μόνος/-η αλλά επιθυμεί και συγκατοίκους στη σκηνή του, θα πρέπει επίσης να το δηλώσει.

3. Οι μαθητές που θα μείνουν σε δική τους σκηνή θα πρέπει να φέρουν δικά τους υποστρώματα (ή φουσκωτά στρώματα και sleeping bags) σεντόνια, πετσέτες και λοιπό κατασκηνωτικό εξοπλισμό. Οι οικογενειακές σκηνές, 2 δωματίων, χωρητικότητας έως 6 ατόμων, περιλαμβάνουν φουσκωτά στρώματα και αντίστοιχα μαξιλάρια. Στην τιμή περιλαμβάνονται τραπέζι και καρέκλες.

4. Έχουν εξασφαλιστεί προνομιακές τιμές για τους μαθητές σε διάφορα γειτονικά καφέ-εστιατόρια και εμπορικά καταστήματα.

5. Μολονότι δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη των μαθητών πέραν του ωραρίου των δραστηριοτήτων, σημειώνουμε τα εξής:
  α. Μέσα στο Camping θα διαμένουν  όλα τα μέλη της οργανωτικής ομάδας (15 συνολικά), οι εθελοντές-ομαδάρχες (ένας για κάθε 10 συμμετέχοντες) και οι εκπαιδευτές - οι οποίοι θα έχουν δώσει στους μαθητές στοιχεία επικοινωνίας και θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή μαζί τους. Αυτό σημαίνει ότι, εάν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα, στον χώρο του camping, θα υπάρχουν ενήλικοι δίπλα στα παιδιά. Τυπικά, ωστόσο, ισχύει το αναγραφόμενο στην υπεύθυνη δήλωση σχετικά με την ευθύνη επίβλεψης, 17.00-22.00 κάθε μέρα.
  β. Τα εργαστήρια και οι αντιλογίες θα πλαισιωθούν από παράλληλες δράσεις οι οποίες δεν θα είναι υποχρεωτικές αλλά χάρη στην ελκυστικότητά τους αναμένεται  να κρατήσουν, όπως και τα προηγούμενα τρία χρόνια, όλους τους κατασκηνωτές μαζί καθ΄ όλη τη διάρκεια των τριών ημερών. Περιπατητικές εξορμήσεις σε μονοπάτια, εκδρομές σε αξιοθέατα και παραλίες, δρώμενα, συναυλίες και πάρτι αναμένεται να διατηρήσουν έντονο ενδιαφέρον για συνύπαρξη με την ομάδα (αυτός άλλωστε είναι και ο βασικός σκοπός της κατασκήνωσης).
   γ. Ο κανονισμός της κατασκήνωσης θα ανακοινωθεί πριν την άφιξη των συμμετεχόντων και θα παρουσιαστεί αναλυτικά και στο καλωσόρισμα. Εάν κάποιος μαθητής / απόφοιτος δεν συμμορφώνεται με τους κανόνες, δεν θα γίνεται δεκτός στις δραστηριότητες και, εάν είναι ανήλικος, θα ειδοποιείται αμέσως ο γονέας / κηδεμόνας.

6. Την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου θα αναρτηθεί το πρόγραμμα όλων  των δραστηριοτήτων, καθώς και πολλές άλλες κατατοπιστικές πληροφορίες. Στο μεταξύ, μπορείτε να μας απευθύνετε τα ερωτήματά σας είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ονοματεπώνυμο *
Ηλικία *
Σχολείο *
Διεύθυνση Κατοικίας *
Τηλέφωνο *
Ονοματεπώνυμο Γονέων/Κηδεμόνων που υπογράφουν την παρούσα δήλωση συμμετοχής και την υπεύθυνη δήλωση: *
Κινητό Τηλέφωνο Μητέρας *
Κινητό Τηλέφωνο Πατέρα *
Είσαι αλλεργικός/-ή; *
Αν Ναι σε τι ;;
Έχεις κάποιο  πρόβλημα υγείας ή/και λαμβάνεις φαρμακευτική αγωγή; *
Είσαι μέλος ρητορικού ομίλου ή έχεις συμμετάσχει σε δραστηριότητα σχετική με τη ρητορική (Forensics, MUN κ.ά.); *
Θα ήθελες να εμψυχώσεις κάποιο εργαστήριο σχετικό με τα ενδιαφέροντά σου; Αν ναι, ποιο;
Έχεις συμμετάσχει σε προηγούμενη Κατασκήνωση Open Your Mind; *
Ποιες είναι οι προσδοκίες σου από τη συμμετοχή στην 4η Κατασκήνωση Ρητορικής και Δημοκρατικής Παιδείας; *
Επιθυμείς να συμμετάσχεις και ως εθελοντής/-ντρια στην οργανωτική ομάδα της κατασκήνωσης; *
Επιθυμείς διαμονή σε (δες τις φωτογραφίες στην ιστοσελίδα του Maragas Beach): *
Αν έρχεσαι με παρέα, με ποιον/ποιους θα ήθελες να μείνεις μαζί;
Νούμερο t-shirt κατασκήνωσης: *
Στην υπεύθυνη δήλωση θα πρέπει να αναγράφεται  ότι:  "1. Επιτρέπω  ως κηδεμόνας  στον/στην............                   να συμμετάσχει στην 4η Κατασκήνωση Ρητορικής Τέχνης - Open Your Mind Camp έχοντας λάβει γνώση ότι οι διοργανωτές είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των συμμετεχόντων μόνο κατά  τη διάρκεια του προγράμματος εργαστηρίων και δράσεων από τις 16:00-21:00 κάθε ημέρας και δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη επίβλεψης πέραν των ωρών αυτών 2. Έχω συζητήσει με το τέκνο μου και έχουμε συμφωνήσει ότι η εν λόγω κατασκήνωση συνδυάζει διακοπές με προσωπική ανάπτυξη και ότι η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι υποχρεωτική 3. Σε περίπτωση αδιαθεσίας ή τραυματισμού επιτρέπω τη μεταφορά του τέκνου μου από την οργανωτική ομάδα στο Γενικό Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Νάξου μετά από σχετική ενημέρωσή μου αλλά και χωρίς αυτή σε περίπτωση μη δυνατότητας επικοινωνίας μαζί μου λόγω δικής μου αδυναμίας 4. Αναγνωρίζω ότι η συμμετοχή σε δραστηριότητες και η διαμονή σε εξωτερικό χώρο (κάμπινγκ, βουνό, θάλασσα) ενέχει κίνδυνο ατυχήματος και ότι η οργανωτική ομάδα δεν φέρει καμία ευθύνη 5. Συναινώ για τη δημοσίευση ομαδικών φωτογραφιών από τα εργαστήρια και τις εκδρομές, στις οποίες περιλαμβάνεται και το τέκνο μου, στην επίσημη ιστοσελίδα της κατασκήνωσης, http://www.entypa.info/images/entypa/ypeythini_dilosi/ypeythini_dilosi.pdf  *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy