Kannatustuotteiden tilaus
Tällä lomakkeella voit tehdä tilauksen Lappeenrannan Seudun Eläinsuojeluyhdistys r.y:n v. 2019 kissakalentereista, kissaheijastimista ja kissakasseista

Täytä tilauksessa omat tietosi huolellisesti. Lähetettyäsi lomakkeen, laitamme sinulle maksutiedot sähköpostilla. Lähetä meille vastauksena sähköpostiin kuitti maksusta. Postitamme tuotteet maksun saatuamme. Kiitos! <3

Voit tehdä tilauksen myös suoraan sähköpostilla Lsey.varaukset@gmail.com

Tilaajan nimi: *
Your answer
Osoite: *
Your answer
Postinumero: *
Your answer
Toimipaikka: *
Your answer
Puhelinnumero: *
Your answer
Sähköpostiosoite: *
Your answer
Postitusosoite (jos eri kuin tilaajan osoite):
Your answer
Postituskulut
Kalenteritilaukseen lisätään postituskulut kalentereiden lukumäärän mukaan. Postituskulut yhdelle kalenterille ovat 3,50 euroa, ja kahdelle tai useammalle 6,50 euroa. 1-3 kalenterin tilaukset saapuvat kirjeenä postilaatikkoon. 4 kpl ja isommat tilaukset tulevat Ärräpakettina lähimpään R-kioskiin. Ärräpaketin saapumisesta saat tiedon tekstiviestillä. Kalenteritilauksen mukana voidaan lähettää heijastimia samoilla postikuluilla.

Pelkkien heijastimien postituskulut ovat 1-4 heijastinta 2,50 euroa ja 5-10 heijastinta 3,50 euroa.

Pelkkien kangaskassien postikulut ovat 1 kassille 3,50 euroa, 2 kassille 4,50 euroa ja kolmelle tai useammalle kassille ärräpakettina 6,50 euroa.

Kalenteritilauksissa mukaan mahtuu kalentereiden postikuluilla enintään 10 heijastinta ilman lisämaksua. Muissa yhteistilauksissa postituskulut lasketaan erikseen. Postituskulut useampien eri tuotteiden tilauksissa ovat enintään 6,50 euroa.

Kissakalentereiden tilaus:
Kalenteri on A4 kokoinen. Kalenterissa esiintyy Pesän kodittomat kissat. Jokaisen kuukauden kohdalla on eri kissa pienen kertomuksen kera. Kalenterin hinta on 10 euroa / kalenteri.
Tilattavien kissakalentereiden lukumäärä: *
Kissaheijastimien tilaus:
Työterveyslaitoksen hyväksymä ja testaama heijastin. 3M-heijastinkalvoa. Heijastin on valmistettu EU:SSA, laadukas materiaali ei murru pakkasessa. Papukaijakiinnike. Heijastimen hinta on 4 euroa / heijastin.
Tilattavien kissaheijastimien lukumäärä *
Kissakassien tilaus:
Kangaskassit ovat puuvillaa. Oeko-tex standard 100 testattuja kasseja. Ekovärisiä. Kassin koko on n. 37,5 cm x 42 cm. Kassin hinta 10e / kassi
Tilattavien kangaskassien lukumäärä *
Lisätietoja (täytä tarvittaessa):
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service