Bliv en del af det unikke +1 STREAM TEAM på Twitch! Afgiv dit løfte. Tilslut dig. Bak op.
Nu får DU muligheden for at vise din opbakning - og for at sende et godt, stærkt budskab ud til alle dine seere - hvor du samtidigt kan markere, at du gerne står inde for gode formål.

Vi ønsker med vores danske +1 CHATTITUDE STREAM-TEAM at gå forrest ifht. respektfuld kommunikation og opførsel på Internet.

Vi har brug for streamer-ambassadører, der vil vise det gode eksempel og som vil hjælpe med bekæmpe "gift" på Nettet ved at være fortaler for, hvordan man behandler sine medmennesker pænt i enhver form for kommunikation.


>>> ER DET HER FOR ALLE STREAMERE?

Det er vigtigt for os, at vores ambassadører har +1 DNA og at konceptet bliver videreformidlet på den helt rigtige måde.

Det er naturligvis et helt logisk krav, at du selv kan leve op til hele budskabet i +1 - både når du (og dine moderators) selv udtrykker sig - men også i forhold til, hvordan du agererer og griber ind, når/hvis dine seere ikke lever op til budskabet. Derfor er det også på mange måder en eksklusiv klub, man har mulighed for at blive medlem af.

Pr. 27/1-2020 har vi derfor nogle grundkrav, som du skal kunne leve op til, før du kan blive medlem.

Du skal:

- være fyldt 15 år
- minimum have 500 Twitch-følgere totalt.
- have et gennemsnitligt seertal på minimum 15 pr. stream de sidste 90 dage.
- have streamet minimum 190 timer de sidste 90 dage (ca. 15 timer om ugen i snit).
- joine discord-serveren så folk i communitiet har mulighed for at få fat på hinanden i den lukkede kanal:  
  https://discord.com/channels/673494123671453697
- være villig til at lægge det officielle +1 stream-team banner op (med link) under din stream. *
- 1) Have +1 CHATTITUDE stående som dit primære- og dermed synlige team på Twitch.**
- 2) Linke til +1 CHATTITUDE STREAMER konceptet via Nightbot-beskeder i din chat.  

Kravene er et udgangspunkt - og er der nogle af punkterne, der er højere end ovenstående - men så nogle af dem, der er lavere - så kan det kompensere og være adgangsgivende. Så er du langt fra i 4 ud af 5 punkter, så er det nok spild af tid at søge ;)

I det hele taget foretager vi en bred vurdering af din ansøgning....så hold dig ikke tilbage med at smide en ansøgning afsted! :) Vi svarer altid tilbage via mail eller på Discord.

* Se det officielle +1 banner her: https://bit.ly/2BcM5ma
** Sådan står +1 CHATTITUDE som primært/synligt team: https://bit.ly/2MQiRel


>>> HVORDAN KAN DU BRUGE KONCEPTET?

Den typiske måde at bruge mærkesagen er, at man griber ind, når man spotter "gift" - simpelthen ved at kommentere det og ved at appellere til, at folk behandler andre med værdighed og respekt. En god måde er også at linke til +1 CHATTITUDE STREAMER konceptet via Nightbot-beskeder i din chat.

Tanken er IKKE, at +1 skal bruges som regelsæt eller til at diktere eller styre, hvordan folk formulerer sig. Det skal først og fremmest bruges som en appel, en opfordring og til at skabe opmærksomhed og bevidsthed omkring kommunikation.

Hvordan du griber ind og i hvilket omfang, du bruger mærkesagen på din stream, er 100% op til dig - sålænge du selv (og dine mods) kan leve op til konceptet i adfærd og sprogbrug overfor andre.

Læs konceptet her: https://plusonechattitude.com/maerkesagen.html (og brug gerne dette link til videreformidling).


>>> TILMELDING / AFGIV DIT +1 LØFTE:

Undertegnede afgiver hermed løfte om, at jeg på alle måder vil bakke op om +1 CHATTITUDE, at jeg har læst, forstået og accepteret +1 CHATTITUDE konceptet, samt at jeg til enhver tid vil forsøge agere efter dette i min egen opførsel.

Jeg er i øvrigt indforstået med, at jeg naturligvis skal overholde mit løfte, hvis jeg ønsker at bevare min status som +1 CHATTITUDE STREAMER AMBASSADØR - og at min status fjernes, så fremt jeg ikke overholder løftet.

(Dine oplysninger kun går til management på Wonderstream og at disse naturligvis behandles med allerstørste diskretion og fortrolighed - og at de naturligvis vil blive slettet, såfremt du træder ud af teamet eller såfremt du beder om at få dem slettet)


>>> RENT PRAKTISK:

Har du spørgsmål til noget som helst i relation til +1 CHATTITUDE, så kom ind på vores Discord: https://discord.gg/673494123671453697 - eller send en mail på admin@plusonechattitude.com

Når du har udfyldt nedenstående, så evaluerer vi hurtigst muligt din ansøgning..... hvis den bliver godkendt, så tilmelder vi dig hurtigst muligt teamet på Twitch - og så vil du efterfølgende modtage en officiel invite fra Twitch, som du skal acceptere....og that's it!

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

De bedste hilsner
+1 Chattitude Management
Sign in to Google to save your progress. Learn more
+1 STREAM TEAM ANSØGNING: Hvad er dit Twitch brugernavn? *
Din aktuelle alder? *
Hvor mange Twitch følgere har du dags dato? *
Hvad er dit gennemsnitlige Twitch seertal pr. stream for de sidste 90 dage? *
Hvor mange timer har du streamet sammenlagt de sidste 90 dage?
Er du indforstået med, at lægge det officielle +1 stream team banner op under din stream - med linkangivelse til det officielle +1 website? *
Er du indforstået med, at sætte +1 CHATTITUDE teamet som dit primære - og dermed synlige team på din stream? *
Hvad er dit Discord-brugernavn (navn#xxxx))? *
Har du en Discord-server (?) så smid adressen til den her
Hvilken mailadresse kan vi kontakte dig på? *
Griber du selv ind, hvis du ser, at der bliver talt grimt i chatten - eller venter du på, at dine mods griber ind? *
Når du/I griber ind overfor nedsættende sprog, personangreb osv...hvordan griber du/I så ind - altså hvad gør I ved det? *
Hvilket budskab ønsker du at sende med et evt. medlemskab af +1 Stream teamet - og vil du prøve at fortælle lidt om, hvordan du tror, at du vil bruge det i dagligdagen? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy