Atelier de grădinărit - cu plante aromatice
Atelier de grădinărit cu plante aromatice 🌱 (8 locuri, vârstă minimă 10 ani)

📍 joi, 15 iunie 2023, ora 18:30
în grădina alt12, Alai Hub, str. Arieș, nr. 17

Participarea se face pe baza completării acestui formular.

🔶 Evenimentul este organizat de Asociația April Hub, în cadrul proiectului Citizenship Lab III - Greenholic Edition, proiect co-finanțat de Corpul european de solidaritate al Uniunii Europene.

Noi îți vom pune la dispoziție un ghiveci, pământ, plante aromatice, precum și pietriș și diferite decorațiuni pentru a realiza un aranjament. Nu în ultimul rând, vom învăța și cum să îngrijim plantele.

☘ Proiectul are ca obiectiv dezvoltarea abilităților de reciclare și spiritului creativ, precum și a pasiunii pentru îngrijirea mediului înconjurător, prin grădinărit.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nume și Prenume *
Vârstă *
Telefon *
De unde ai auzit de eveniment: *
Required
Sunt de acord ca Asociația April Hub să prelucreze datele personale furnizate în cadrul înscrierii la workshop, potrivit Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). *
Required
Sunt de acord ca înregistrările foto, audio și video care se vor realiza în cadrul activității și care pot conţine și imaginea mea să fie folosite de către asociația organizatoare în scopul documentării şi promovării evenimentului, în materiale publicitare audio și/sau video și/sau presa scrisă (ca de exemplu spoturi TV, reviste) aferente și/sau în legătură cu proiectul și de asemenea publicarea lor prin canalele de comunicare proprii (siteuri și pagini din rețele de socializare). *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy