Oma maa – tilaukset 2020

Tällä lomakkeella voit:
• jos olet jo jäsen, tilata satokassin ja/tai kananmunat,
• liittyä ruokaosuuskunnan jäseneksi ja tilata satokassin ja/tai kananmunat, tai
• kokeilla jäsenyyttä 3 perättäisen kuukauden ajan.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 29. päivä, niin pääset mukaan seuraavan kuun satojakoon. Tilaus on sitova.


SATOKASSIN SISÄLTÖ JA HINTA
Satokassi sisältää ajankohtaisia kauden raaka-aineita ja jatkojalosteita. Satokassin viikottainen sisältö ja koko vaihtelevat jonkin verran. Satokassin kuukausihinta on laskettu koko satokauden arvioidun sadon perusteella, eikä sitä ole mahdollista mukauttaa yksittäisten tilaajien tarpeisiin, vaan ideana on, että kaikki saavat kaikkea satokauden mukaisesti. Sitä on ekologinen syöminen!

SATOKASSIN MAKSAMINEN JA HAKEMINEN
Satomaksu maksetaan etukäteen aina jakoa edeltävän kuukauden 15. päivään mennessä. Tilaajan vastuulla on varmistaa tietojensa oikeellisuus ja päivittää yhteystietonsa tarvittaessa. Oma Maa voi tallentaa ilmoitetut yhteystiedot ja käyttää niitä satokassipalveluun ja osuuskuntaan liittyvässä viestinnässä. Tilaajan vastuulla on tulla noutamaan satokassi sovittuna aikana. Noutamatta jääneen satokassin antimet käytetään tilalla ruokahävikin välttämiseksi.

Satokassi muuttaa elämää ekologisemmaksi – hienoa kun olet mukana!

Mahdolliset lisäkysymykset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen jasenet@omamaa.fi.
Email address *
Etu- ja sukunimi *
Tee tilaus osakkuuden virallisen omistajan tai kokeilijan nimellä.
Jäsenyys ja kokeilujäsenyys
Ruokajäsenyyden alussa on mahdollista käyttää 3kk kokeilujakso, joka ei vielä edellytä osuuden ostamista. Kokeilujakso jatkuu automaattisesti jäsenyyteen ja lopun satokauden tilaukseen, mikäli jatkoa ei peru viimeistään 15. päivä kokeilukauden viimeistä kuuta.
*
Tilaustiedot
Tilaus on sitova. Tilaukset alkavat lomakkeen täyttöä seuraavan kalenterikuukauden alusta, ellei toisin sovita.

Kokeilujäsen sitoutuu tilaamiseen 3 perättäiseksi kuukaudeksi. Kokeilujakso jatkuu automaattisesti jäsenyyteen ja lopun satokauden tilaukseen, mikäli jatkoa ei peru viimeistään 15. päivä kokeilukauden viimeistä kuuta.

Osuuskunnan jäsen sitoutuu käynnissä olevan satokauden loppuun. Talvikausi 2020 alkaa tammikuun toisesta viikosta ja kestää toukokuun loppuun asti. Jäsenten tilaukset jatkuvat automaattisesti seuraavalle satokaudelle kuluvan satokauden jälkeen, mikäli tilausta ei peru viimeistään 1 kk ennen satokauden päättymistä (muistutamme uuden satokauden alkamisesta sähköpostilla). Tilauksen jatkuessa seuraavalle satokaudelle, sitoudutaan tilaukseen koko seuraavaksi satokaudeksi.
Avomaan sato-osuus
Valitse haluamasi sato-osuus. Huomaathan, että kokonaista sato-osuutta ei ole mahdollista hakea vain joka toinen viikko, vaan se toimitetaan viikoittain. Puolikkaat sato-osuudet puolestaan haetaan joka toinen viikko, parillisena tai parittomana viikkona.
*
Kananmunat
Kokonaiseen kananmunatilaukseen kuuluu n. 2 kpl 10 munan kennoja kalenteriviikossa ja puolikkaaseen n. 1 kpl 10 munan kennoja kalenteriviikossa. Mikäli tilaat puolikkaan satokassin ja puolikkaat kananmunat, haet myös kananmunat joka toinen viikko (2 kennoa / hakukerta).

Huom. Kananmunien tilausmahdollisuus muille kuin kananmunaosuuden omistajille selviää myöhemmin kananmunaosuuden omistajien tilauksien ollessa tiedossa eli kananmunaosuuden omistajilla on etuoikeus kananmunatilauksiin.
*
Mistä ja milloin haluaisit hakea satokassisi ja/tai kananmunat? *
Ilmoita tässä haluamasi jakopiste ja toivomasi jakopäivä.
Puolikkaan sato-osuuksien tilaajien viikkotoive
Jos tilaat puolikkaan sato-osuuden, kerro tässä minä viikkoina haluaisit hakea satokassisi. Viikkotoiveet otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan tilausjärjestyksessä.
Clear selection
Yhteystiedot *
Kerrothan meille ajantasaisen osoitteesi, sähköpostisi ja puhelinnumerosi.
Satokassin jakajat
Voit jakaa satokassisi kavereittesi kanssa vaikkapa sopimalla satokassin noudot vuoroviikoille. Voit tässä ilmoittaa satojakokavereidesi tiedot, jotta heille voidaan lähettää kaikki sadonjakoon ym. asioihin liittyvät viestit. Ilmoitathan vähintään jakokavereidesi nimen ja sähköpostiosoitteen. Voit myös ilmoittaa puhelinnumeron, jos siihen saa lähettää kiireellisiä viestejä esim. sadonjaon ongelmatilanteisiin liittyen.
Miten kuulit Oma Maasta?
Muita huomioita
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy