Oma maa – tilaukset talvikaudeksi 2019

Tällä lomakkeella voit:
• jos olet jo jäsen, tilata satokassin ja/tai kananmunat,
• liittyä ruokaosuuskunnan jäseneksi ja tilata satokassin ja/tai kananmunat, tai
• kokeilla jäsenyyttä 3 kk ajan.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään edellisen kuun 29. päivänä, niin pääset mukaan seuraavan kuun satojakoon. Tilaus on sitova.


SATOKASSIN SISÄLTÖ JA HINTA
Satokassi sisältää ajankohtaisia kauden raaka-aineita ja jatkojalosteita. Ajantasaiset kuvaukset avomaan satokassin sisällöstä löytyvät kotisivuiltamme omamaa.fi/satokassi. Satokassin viikottainen sisältö ja koko vaihtelevat jonkin verran. Satokassin kuukausihinta on laskettu koko satokauden arvioidun sadon perusteella, eikä sitä ole mahdollista mukauttaa yksittäisten tilaajien tarpeisiin, vaan ideana on, että kaikki saavat kaikkea satokauden mukaisesti. Sitä on ekologinen syöminen!

SATOKASSIN MAKSAMINEN JA HAKEMINEN
Satomaksu maksetaan etukäteen aina jakoa edeltävän kuukauden 15. päivään mennessä. Tilaajan vastuulla on varmistaa tietojensa oikeellisuus ja päivittää yhteystietonsa tarvittaessa. Oma Maa voi tallentaa ilmoitetut yhteystiedot ja käyttää niitä satokassipalveluun ja osuuskuntaan liittyvässä viestinnässä. Tilaajan vastuulla on tulla noutamaan satokassi sovittuna aikana. Noutamatta jääneen satokassin antimet käytetään tilalla ruokahävikin välttämiseksi.

Satokassi muuttaa elämää ekologisemmaksi – hienoa kun olet mukana!

Mahdolliset lisäkysymykset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen jasenet@omamaa.fi.

Email address *
Etu- ja sukunimi *
Tee tilaus osakkuuden virallisen omistajan tai kokeilijan nimellä.
Your answer
Jäsenyys ja kokeilujäsenyys
Ruokajäsenyyden alussa on mahdollista käyttää 3kk kokeilujakso, joka ei vielä edellytä osuuden ostamista. Kokeilujakso jatkuu automaattisesti jäsenyyteen ja lopun satokauden tilaukseen, mikäli jatkoa ei peru viimeistään 1kk ennen kokeilukauden päättymistä.
*
Tilaustiedot
Tilaus on sitova. Tilaukset alkavat lomakkeen täyttöä seuraavan kalenterikuukauden alusta tai aikaisintaan tammikuun 2019 viikosta 2 (talvikauden alku). Kokeilujäsen sitoutuu tilaamiseen 3 kuukaudeksi ja jäsen toukokuun 2019 loppuun. Kaikki tilaukset jatkuvat automaattisesti seuraavalle satokaudelle kuluvan sitoutumiskauden jälkeen, mikäli tilausta ei peru viimeistään 1 kk ennen sitoutumiskauden päättymistä (muistutamme uuden satokauden alkamisesta sähköpostilla). Tilauksen jatkuessa seuraavalle satokaudelle, sitoudutaan tilaukseen koko seuraavaksi satokaudeksi.
Avomaan sato-osuus, tammi-toukokuu 2019
Valitse haluamasi sato-osuus. Huomaathan, että kokonaista sato-osuutta ei ole mahdollista hakea vain joka toinen viikko, vaan se toimitetaan viikoittain. Puolikkaat sato-osuudet puolestaan haetaan joka toinen viikko, parillisena tai parittomana viikkona.
*
Kananmunat
Kokonaiseen kananmunatilaukseen kuuluu vähintään 2 kpl 10 munan kennoja kalenteriviikossa ja puolikkaaseen vähintään 1 kpl 10 munan kennoja kalenteriviikossa. Mikäli tilaat puolikkaan satokassin ja puolikkaat kananmunat, haet myös kananmunat joka toinen viikko (2 kennoa / hakukerta).

Huom. Kananmunien tilausmahdollisuus muille kuin kananmunaosuuden omistajille selviää myöhemmin kananmunaosuuden omistajien tilauksien ollessa tiedossa eli kananmunaosuuden omistajilla on etuoikeus kananmunatilauksiin.

*
Mistä ja milloin haluaisit hakea satokassisi ja/tai kananmunat? *
Ilmoita tässä haluamasi jakopiste ja toivomasi jakopäivä.
Puolikkaan sato-osuuksien tilaajien viikkotoive
Jos tilaat puolikkaan sato-osuuden, kerro tässä minä viikkoina haluaisit hakea satokassisi. Viikkotoiveet otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan tilausjärjestyksessä.
Yhteystiedot *
Kerrothan meille ajantasaisen osoitteesi, sähköpostisi ja puhelinnumerosi.
Your answer
Satokassin jakajat
Voit jakaa satokassisi kavereittesi kanssa vaikkapa sopimalla satokassin noudot vuoroviikoille. Voit tässä ilmoittaa satojakokavereidesi tiedot, jotta heille voidaan lähettää kaikki sadonjakoon ym. asioihin liittyvät viestit. Ilmoitathan vähintään jakokavereidesi nimen ja sähköpostiosoitteen. Voit myös ilmoittaa puhelinnumeron, jos siihen saa lähettää kiireellisiä viestejä esim. sadonjaon ongelmatilanteisiin liittyen.
Your answer
Miten kuulit Oma Maasta?
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service