Fakultációválasztás 2020. - 10.E
Kedves Tanulónk!
A kérdőív kitöltésével a 11. évfolyamon választható tantárgyakra jelentkezel. Figyelmesen olvasd el a következőket!

A 11.E osztályban a tagozatos nyelvi órákkal együtt mindenkinek heti 33 alapórája lesz, de a választott tantárgyakkal együtt legalább heti 35 órájának kell lennie. Tehát 2 óra választása kötelező.

Akik az őszi érettségi időszakban előrehozott érettségit szereznek informatikából, az informatikát heti két órával beleszámolhatják választott óráik közé (tehát nekik nem kötelező választaniuk).
Akik idegen nyelvből szereznek előrehozott érettségit, az idegen nyelv óraszámát számolják be alapóráik közé. Így nekik is 33 alapórájuk lesz, függetlenül attól, hogy nem fognak bejárni ezekre az órákra. Nekik 2 fakultációs óra választása kötelező.

A fakultációs sávok óráit az előzetes igényfelmérés alapján válogattuk össze. Fontos szempont volt, hogy minél több tanulónk választását teljesíteni tudjuk, de emellett arra is figyelnünk kellett, hogy órarendileg megvalósítható legyen. Ha egy órát csak ütközéssel tudtunk sávba helyezni, akkor azt a szempontot követtük, hogy a továbbtanulásnál előforduló tantárgypárok együtt választhatóak legyenek.

Ha azon kevesek közé tartozol, akiknek a tervezett fakultációi egy sávba kerültek, akkor
1.) Válassz most így, ezeknek a sávoknak megfelelően.
2.) A Megjegyzés mezőben jelezheted, hogy mit szerettél volna. Ha órarendi változás miatt módosítani kell az órák helyét, megpróbáljuk ezt figyelembe venni.

Ha nem vagy még nagykorú, a szüleidnek/gondviselődnek is jóvá kell hagynia a tantárgyválasztásodat. Kérd meg őt, hogy együtt töltsétek ki az űrlapot! A rendkívüli helyzet miatt ők csak utólag fogják hitelesíteni /aláírni jelentkezésedet.

A megadott e-mail címre másolatot kapsz a válaszaidról.
Email address *
Teljes neved: *
Your answer
Tagozatod: *
Betöltötted már a 18. életévedet? *
Amennyiben nem vagy nagykorú, a gondviselőd neve, akivel egyeztetve az űrlapot kitöltöd:
Your answer
Itt jelöld, ha az őszi vizsgaidőszakban fogsz érettségit tenni
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy