Benestar en infants i joves amb discapacitat durant el confinament
Benvolgut/da,

Donada la situació excepcional que estem vivint, un grup interdisciplinari d'investigadors de la UB i la UAB us demanem la vostra col·laboració per poder millorar l'atenció i les mesures de benestar dels nostres infants i joves amb discapacitat/diversitat funcional (d'entre 3 a 21 anys). Per aquest motiu, necessitem que pares, mares o tutors legals responguin les preguntes següents.

Aquest estudi persegueix els següents objectius: (1) recollir com estan vivint els infants i joves amb discapacitat/diversitat funcional i les seves famílies aquesta situació de confinament, des d'una dimensió emocional i de benestar; (2) les estratègies que estan desenvolupant per fer-hi front dia a dia; (3) copsar la diversitat de vivències respecte a una mateixa situació en funció d’aspectes estructurals, familiars, habitacionals, entre d’altres; (4) i, elaborar propostes d'intervenció de cara a hipotètics futurs episodis de confinament.

D'acord amb Llei Orgànica 3/2018 de Protecció de dades personals i garantia dels drets digitals i els Codis de Bones Pràctiques a la Recerca de la UB i la UAB, les dades facilitades són totalment anònimes i confidencials, i només s'utilitzaran amb finalitats d'aquesta recerca.
Us recordem que no hi ha respostes correctes o incorrectes, simplement volem copsar la vostra vivència davant d'aquesta situació, i la dels vostres fills i filles.

Molt agraïts per endavant.
Participo voluntàriament en aquest estudi i dono el meu consentiment per al tractament anònim que es realitzarà de les dades que aporti en aquest qüestionari. *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy