Avisa'm!
Rep informació sobre les activitats i formació que organitza AlumniSAUJI.
Si pertanys a la categoría AlumniSAUJI Premium ja t'informem a través del butlletí mensual i del correu electrònic. Si no ho reps pot ser que no tinguem les teues dades correctes, fica't en contacte amb nosaltres i ho revisem.


Recibe información sobre las actividades y formación que organiza AlumniSAUJI
Si pertecenes a la categoría AlumniSAUJI Premium ya te informamos a través del boletín mensual y del correo electrónico. Si no lo recibes puede que no tengamos correctos tus datos, ponte en contacto con nosotros y lo revisamos.
Correu electrònic *
Correo electrónico
Tens alguna preferència?
¿Tienes alguna preferencia?
Política de privacitat *
He sigut informat que la Societat d’Amics i Antics Alumnes de la Universitat Jaume i la Universitat Jaume I duran a terme el tractament de les meves dades personals incloses en aquest formulari d'acord amb el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679. Responsable del tractament: Societat d’Amics i Antics Alumnes de la Universitat Jaume I (SAUJI). Finalitat del tractament: gestió de l’associació i desenvolupament del programa AlumniSAUJI, posat en marxa conjuntament per la SAUJI i la Universitat Jaume I. Legitimació: execució d'un contracte segons l'art. 6.1.b de la RGPD. Consentiment de l'interessat per a la publicació d'imatges i per a les dades laborals. Destinataris: les dades poden ser comunicades a tercers per a finalitats vinculades al tractament. Drets: pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat, i a la limitació o l’oposició al tractament adreçant-se a la SAUJI a través del correu electrònic proteccioalumnisauji@uji.es, telèfon 964728930 i/o presencialment a les oficines de SAUJI, situades a l’Edifici Rectorat (Planta baixa) Avgda. Vicent Sos Baynat, s/n. Universitat Jaume I. 12071 Castelló de la Plana (Castelló). Informació addicional: pot consultar la informació addicional i detallada sobre aquest tractament de dades a l'apartat de privacitat del nostre web https://www.uji.es/serveis/alumnisauji/jasoc/alumnisaujipremium/networking/sauji/privacitat/privacitat [versión en español en web]
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Universitat Jaume I. Report Abuse