Hőhullámok hatása mindennapjainkra
Kedves Résztvevő!

Egy tudományos kutatásban való részvételre kérjük fel, mely a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építőmérnöki Karán zajlik.

Kérjük, részvételével segítsen annak megállapításában, hogy a nyári hőhullámok milyen mértékben befolyásolják mindennapjait, milyen a jelenlegi épületállomány és ez milyen mértékben befolyásolja komfortérzetét. A vizsgálatban az alább következő kérdőívet kell kitölteni, mely kb. 5-10 percet vesz igénybe. Minden esetben azokat az állításokat jelölje meg, amelyek legjobban leírják az Ön érzéseit és viselkedését, a kérdések nagy része kötelezően megválaszolandó, melyet piros csillaggal jelöltünk.

A vizsgálatban való részvétel névtelen és nem fogjuk tudni, hogy melyik kérdőívet ki töltötte ki. A kitöltött kérdőíveket csak a kutatást végzők láthatják. A beérkezett válaszokat összegezzük, majd statisztikai elemzéseket végzünk, melyből egyetlen résztvevő azonossága sem állapítható meg. A kutatás eredményeiről később publikációk jelenhetnek meg.

A kérdőív beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy a vizsgálat során az Önről felvett, személye azonosítására nem alkalmas adatokat kutatási célra felhasználjuk.

Együttműködését köszönjük!
Életkora: *
Neme: *
Lakóhelye megyei szinten (amennyiben külföldön él, úgy a helység): *
Hol él? *
Mi az Ön legmagasabb iskolai végzettsége? *
Milyen típusú munkát végez? (több válasz is lehetséges) *
Required
Milyen munkakörnyezetben dolgozik? (több válasz is lehetséges)
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy