IBR ExpertGroep & IBR Vergroen Basiscursus
Dag beste bezoeker,

De website voor de IBR ExpertGroep is in ontwikkeling. Ons doel is vrijgave van de nieuwe website rond eind maart 2021.
Tot die tijd kunt u hier in dit formulier uw interesse kenbaar maken om als bedrijf of zelfstandige lid te worden van de IBR ExpertGroep en/of de “IBR Vergroen™ Praktijk Basiscursus” te volgen 28 en 29 april as. Zie hier het cursusprogramma en kosten - https://degroenestad.nl/wp-content/uploads/IBR-Expert-cursus.pdf, gericht op de volgende doelgroepen:

- Wethouders (duurzaamheid)
- Stedebouwkundigen
- Landschapsarchitecten
- Groenaannemers
- Groenbeheerders
- Woningontwikkelaars

WELKOM!

Onder meer landschapsarchitecten, (groen)aannemers en kwekers die de IBR adviesmethodiek en bijbehorende plannen onafhankelijk willen kunnen aanbieden, kunnen lid worden van de IBR ExpertGroep. Hiermee hebben ze toegang tot het internationale kennis- en opdrachtennetwerk samen met onder andere onze partner De Groene Stad, voor bijeenkomsten en processen van de IBR ExpertGroep, en werken ze mee aan het internationaal uitdragen van de IBR Vergroen™ Methodiek. Zie meer info hier: https://degroenestad.nl/tools/ibr-vergroen/ en voor het cursusprogramma.

Download hier IBR Vergroen™ brochure: https://degroenestad.nl/wp-content/uploads/IBR-Brochure.pdf

Op 28 en 29 april 2021 vindt er weer een “IBR Vergroen™ Praktijk Basiscursus” plaats. Medewerkers die deze cursus met goed gevolg afleggen mogen de 5×5 IBR Vergroen Methodiek toepassen als ‘aspirant’ IBR Expert voor opdrachtgevers bij tevens voldoende gebleken (inter)nationale groenadviesproject ervaring. Na minimaal 2 gecertificeerde plannen volgens de IBR Methodiek te hebben ontvangen door het Ruyteninstituut wordt de reeds ‘geregistreerde’ Expert uit de aspirant status gehaald en geregistreerd als ‘definitief’ IBR Vergroen™ Expert.

U kunt uw interesse in de “IBR Vergroen™ Praktijk Basiscursus” of het toepassen van de IBR Vergroen™ Methodiek in uw project onderstaand aangeven.

Vul dan het onderstaand formulier aub in.
Bij voorbaat dank.

Correspondentiegegevens:

IBR ExpertGroep
T.a.v. Ir. Marwin A.M.W. Dekkers MBA
E info@tellos.nl
M +31 6 29 53 54 93

Logo IBR ExpertGroep met enkel persoonlijke te gebruiken handtekening van de op naam en persoonlijk gecertificeerde IBR Vergroen™ Expert:
Huidige leden IBR ExpertGroep
> Grasveld landschapsarchitecten
> Ontwerpacademie
> Ruijzenaars Landscapes
> Boomkwekerij Rendering
> Boomkwekerij M. van den Oever

Het Ruyteninstituut en Boomkwekerij M. van den Oever zijn de founding partners van de 5x5 IBR Vergroen™ Methodiek
Ga voor gebruik van ons formulier hier beneden door naar [Volgende]!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy