Повик за учество на обука за: Вештини и литература за примена на ИKT - дигитална писменост во дигитално општество
Email *
Име и Презиме *
Година на раѓање *
Место на живеење *
Телефон за контакт *
Е-маил адреса
Дали сте ? *
Степен на познавање на англиски јазик
Clear selection
Зошто сакате да учествувате на обуката ?
Друго/Забелешка или прашање доколку имате
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy