Φόρμα συμμετοχής
10ο Συνέδριο Χρηστών Στατιστικών Στοιχείων
Πληροφορίες
Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) σας προσκαλεί στο 10ο Ετήσιο Συνέδριο Χρηστών Στατιστικών Στοιχείων, με θέμα «Μικροδεδομένα Στατιστικών Ερευνών» (κριτήρια ανωνυμοποίησης, κατάρτιση αρχείων δημόσιας χρήσης κ.λπ.).
Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 11:30 π.μ., στις εγκαταστάσεις της στον Πειραιά, Πειραιώς 46 & Επονιτών.
Η συμμετοχή σας θα συμβάλλει στη βελτίωση του στατιστικού προϊόντος και των παρεχόμενων από την ΕΛΣΤΑΤ υπηρεσιών.
Η σελίδα του συνεδρίου είναι https://www.statistics.gr/el/user-conference-2019, όπου μπορείτε να δείτε και τα προηγούμενα συνέδρια.
Εγγραφή
Όνομα *
Your answer
Επίθετο *
Your answer
Ιδιότητα
Your answer
Εταιρεία/ Οργανισμός *
Your answer
E-mail *
Your answer
Τηλέφωνο επικοινωνίας
Your answer
Ρήτρα εμπιστευτικότητας για προσωπικά δεδομένα
Σκοπός: Τα στοιχεία που συλλέγονται με την παρούσα φόρμα θα χρησιμοποιηθούν με μοναδικό σκοπό τη διαχείριση της συμμετοχής σας στο 10ο Συνέδριο Χρηστών Στατιστικών Στοιχείων που διοργανώνει η ΕΛΣΤΑΤ. Η διαχείριση αυτή μπορεί να περιλαμβάνει επικοινωνία μαζί σας, αλλά μόνο για λόγους που σχετίζονται με το Συνέδριο.
Μόνο κατόπιν της συγκατάθεσής σας η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί, προκειμένου να λαμβάνετε ενημέρωση για μελλοντικές δράσεις της ΕΛΣΤΑΤ.
Τα στοιχεία σας θα χρησιμοποιηθούν, επίσης, για την παραγωγή ανωνυμοποιημένων στατιστικών σχετικά με τη συμμετοχή στο συνέδριο. Αν δώσετε τη συναίνεσή σας για αυτό, το ονοματεπώνυμό σας και ο φορέας προέλευσής σας μπορεί να δημοσιοποιηθούν στην ιστοσελίδα μας σε λίστα συμμετεχόντων στο Συνέδριο.
Υπεύθυνος επεξεργασίας : ΕΛΣΤΑΤ, Πειραιώς 46 & Επονιτών, elstat@statistics.gr
Νομικό πλαίσιο: Άρθρο 6, παρ.1(α) και (ε) του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (GDPR)
Αποδέκτες: Λόγω του τρόπου διοργάνωσης του συνεδρίου, πρόσβαση στα δεδομένα μπορεί να έχει μόνο η ΕΛΣΤΑΤ (ως συντονιστής της δράσης).
Αποθήκευση: Τα δεδομένα θα αποθηκευτούν σε εξυπηρετητή (server) της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (Πειραιώς 46 & Επονιτών, Πειραιάς). Τα δεδομένα θα αποθηκευτούν για περίοδο ενός έτους, με εξαίρεση τα στοιχεία διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των υποκειμένων των δεδομένων που έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους για να λαμβάνουν ενημερώσεις για μελλοντικές δράσεις της ΕΛΣΤΑΤ. Σε αυτή την περίπτωση, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα αποθηκευθεί χωρίς χρονικό περιορισμό, εκτός κι αν αναφέρεται διαφορετικά ή ζητηθεί η διαγραφή της.
Δικαιώματα: Πρόσβαση, διόρθωση και διαγραφή. Προκειμένου να ασκήσετε τα δικαιώματα σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων: g.panagopoulou@statistics.gr, dpo@statistics.gr
Σε κάθε περίπτωση έχετε το δικαίωμα να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, εφόσον θεωρείτε ότι θίγονται τα δικαιώματά σας.
Δέχομαι
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy