Talkookysely kevätnäytökseen 2019
Kevätnäytöksiin tarvitsemme tänäkin vuonna paljon talkoolaisia! Tällä lomakkeella tapahtuu ilmoittautuminen talkootöihin. Jos on mahdollista osallistua useampaan tehtävään ja/tai näytöspäivään, niin merkitsethän lomakkeeseen. Kiitos! Näytöksien talkootehtäviä ovat kahvio, lipunmyynti, liikenteenohjaus, maskeeraus ja leivonta.
Osallistujan nimi:
Your answer
Sähköposti:
Your answer
Puhelinnumero:
Your answer
Sirkusteltan talkootehtävät
Näytöksien talkootyöt
Lipunmyynti, kahvio, liikenteenohjaus jne.
Leivonnat
Voi tuoda joko makeita tai suolaisia leivonnaisia. Muistathan merkitä selkeästi jos leivonnaiset sisältävät esim. gluteenia tai maitoa. Tuothan leivokset tuntia ennen näytöksen alkua. Kiitos.
Mitä tuot kahvilaan?
Your answer
Muuta osaamista talkoisiin
Tuleeko mieleen jotain muuta osaamista jolla voisit auttaa esitysten aikaan saamisessa. Esimerkiksi valo- ja/tai äänilaitteiden käyttö, maskeeraus, hiustenlaitto jne.
Your answer
Sponsorointi
Onko sinulla mahdollisuutta tukea näytöksiä jollain muulla tavalla. Esimerkiksi tuoda kertakäyttöastioita, servettejä, juotavia (maitoa/mehua/kahvia), Arpajaispalkintoja tai muuta vastaavaa.
Your answer
Sirkus Sirius kiittää.
Mahtava saada tänäkin vuonna kevätnäytös yhdessä aikaan. Kevätnäytökset tulevat tapahtumaan Ohkolan Nuorisoseuran talolla (Ohkolantie 555, Ohkola).
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service