Samtyckesblankett sex
1 juli 2018 är den s.k. samtyckeslagen vid sex tänkt att träda i kraft. Lagförslaget innebär att det blir förbjudet att ha sex med en person som inte uttryckligen sagt ja eller aktivt visar att den vill delta vid sexuella aktiviteter.

För att röja undan eventuella tvivel rekommenderar vi att ni tillsammans fyller i följande blankett från onani.se innan ni ger er in på några sexuella aktiviteter med andra personer än er själva.

Härmed bekräftas samtycke till sex mellan
(Namn, personnummer, epost, mobil)
Your answer
och
(Namn, personnummer, epost, mobil)
Your answer
Identitetskontroll
(Notera att vid alternativ andra än det första kan personen vara under 15 år och om en person över 18 har sex med en person under 15 år räknas det som våldtäkt mot barn. Kontrollera ålder utifrån personnummer. Ett tips är också att skicka ett sms med en kod till partnerns ovan angivna mobilnummer och be dem uppge koden för att försäkra dig om att de inte uppgett ett felaktigt nummer.
Ev. ytterligare personer som får delta
(Namn, personnummer)
Your answer
Minsta och längsta överenskomna tid
(Anges i minuter)
Your answer
Överenskommen typ av sex
Datum
MM
/
DD
/
YYYY
Överenskommet kodord för att avsluta påbörjad aktivitet.
(T.ex. "rött ljus"
Your answer
Ort
Your answer
Underskrifter
Härmed bekräftas på heder och samvete att respektive part är den de utgett sig för att vara och önskar genomföra vald sexuell aktivitetet med motparten. Bekräfta genom att ange namn och kodord som partnern skickat via mobilen.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.