16ο Ατομικό Σχολικό Τουρνουά Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου (12/5/2019, 20ο Δ.Σ. Ευόσμου)
Παρακαλούμε συμπληρώστε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Μη γράφετε με μικρά γράμματα και μη δηλώνετε 2η ΦΟΡΑ το ίδιο όνομα (μετά από κάθε καταχώρηση, έχετε τη δυνατότητα να δείτε το όνομα που καταχωρήθηκε).
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι το Σάββατο 11-5-2019 και ώρα 11:00 π.μ. Επιβεβαίωση συμμετοχών δεν θα υπάρξει. Μπορείτε να δηλωθείτε και στο χώρο των αγώνων, αλλά θα λάβετε μέρος από το 2ο γύρο.
Ανώτερος αριθμός συμμετοχών 120 άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Οι κληρώσεις θα αναρτηθούν στη σελίδα του Συλλόγου http://skaki.eu ή στη σελίδα https://www.facebook.com/skaki.gr το Σάββατο 11-5-2019 μετά τις 18:00. Όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ να στείλουν σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση pionakia@gmail.com.
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ *
Γράφετε πρώτα το ΕΠΙΘΕΤΟ και μετά το ΟΝΟΜΑ (με ΚΕΦΑΛΑΙΑ).
Your answer
ΣΧΟΛΕΙΟ *
Γράφετε το σχολείο σας (π.χ. 4 Δ.Σ. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ή 6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΟΣΜΟΥ). Οι ενήλικες θα γράψουν τη λέξη ΕΝΗΛΙΚΑΣ.
Your answer
ΤΑΞΗ-ΗΛΙΚΙΑ *
ΔΕΛΤΙΟ ΣΚΑΚΙΣΤΗ *
Αν το παιδί/ενήλικας έβγαλε δελτίο σκακιστή (σε κάποιο σκακιστικό σωματείο) να επιλεγεί το ΝΑΙ, διαφορετικά το ΟΧΙ. Παιδιά που κάνουν μαθήματα σκακιού σε κάποιο σύλλογο δεν είναι υποχρεωτικό να έχουν δελτίο σκακιστή (το δελτίο εκδίδεται με προσκόμιση σε σκακιστικό σύλλογο δύο φωτογραφιών, πιστοποιητικού γέννησης, ιατρικής γνωμάτευσης και συμπλήρωση σχετικής αίτησης.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service