Formular de înscriere la CiviCultura 2020 Poveștile cartierului - Vocea din camera mea
Dacă ai între 15 și 19 ani, ești cât de cât interesat de subiecte precum acțiuni civice, voluntariat, antreprenoriat social, gândire critică, implicare comunitară, și locuiești într-unul din cartierele în care are loc CiviCultura 2020, atunci ai AJUNS în LOCUL POTRIVIT. Completează formularul de mai jos și așteaptă vești de la noi.

Dacă treci de ”audiții”, vei avea parte de o vară plină de activități faine alături de actori și mentori de gașcă, împreună cu o echipă inter-generațională activă în mediul cultural și intervențiile civice din Timișoara.

Participarea la proiect implică întâlniri online și offline săptămânale, în care facem ateliere de teatru, întâlniri de discuții cu experți pe teme civice/economice/antreprenoriale, în perioada iulie-august. Iar la finalul proiectului, în septembrie, punem de-un spectacol de teatru pe scenele din cele 3 cartiere conectate audio-video, unde va fi SHOW!

SUCCES!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nume și prenume (sau prenume și nume) *
Număr de telefon *
Adresă de e-mail *
Vârstă (preferabil în ani, dar se poate și în luni) *
Mă caracterizează următoarele atribute *
Required
Locuiesc în zona... *
Ai făcut voluntariat până acum? *
Daca ai răspuns Da sau Rar la întrebarea de mai sus, detaliază unde ai făcut voluntariat și când.
În trecut ai luat parte la alte proiecte cultural/educaționale? *
Crezi că implicarea civică, implicarea în comunitate, e importantă? Explică răspunsul tău. *
Dacă mi se aprobă înscrierea, confirm că voi putea participa săptămânal la ateliere de teatru, întâlniri de discuții cu experți pe teme civice/economice/antreprenoriale, în perioada iulie-august, offline sau online *
Participarea la proiect implică și participarea la spectacolul final din septembrie, pe scena din cartierul tău, care fi conectată audio-video cu celelalte scene din celelalte 2 cartiere, în fața publicului. Ce părere ai? *
De ce vrei să participi la acest proiect? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy