✶ MELD JE KRAAM HIER AAN! ✶
Wat leuk dat je bij ons op de markt wilt staan! Om de ultieme selectie van alle kramen te maken, is het belangrijk dat je het onderstaande formulier zo volledig mogelijk invult. Goed om te weten is dat het indienen van dit formulier geen garantie biedt voor een daadwerkelijke spot op de Amsterdamsche Kerstmarkt. Vanzelfsprekend nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om te vertellen of jouw moois in de puzzel van onze curatoren past.
✶ PRAKTISCHE INFORMATIE
Data: 22 & 23 december 2017
Verkooptijden: Vrijdag – 15:00-22:00
Zaterdag – 12:00-19:00
Openingstijden: Vrijdag – 15:00-01:00
Zaterdag – 12:00-01:00
Bezoekersaantal: 6.000+ verspreid over 2 dagen
Locatie: Kromhouthal
Adres: Gedempt Hamerkanaal 231, 1021 KP Amsterdam
Crew-aantal: 2 personen per marktkraam
Entree: €5,-
Deelnamekosten: €200,- excl. BTW in totaal, voor beide dagen
Wat krijg je hiervoor: Een marktkraam van 2 meter (verkoopoppervlak 2x1,2m)

✦ Alle marktkramen krijgen warm, wit priklicht. Het is mogelijk om tegen meerprijs klapstoelen (€3,- per dag) en elektriciteit (€15,- per dag) aan te vragen. De marktkraam wordt aan de voorkant afgerokt, zodat jij jouw voorraad netjes en onzichtbaar onder je marktkraam kunt plaatsen.
✦ Wanneer je aan komt zal jouw spot leeg zijn, er staat een kale kraam met naambordje, zonder aankleding. Het is belangrijk dat jij er zelf voor zorgt dat jouw verkoopplek er aantrekkelijk uit ziet met bijvoorbeeld decoratie, een kleedje op de grond, mooie stof over de tafel. Dit zal uiteindelijk ook de verkoop stimuleren. Hoe leuker jouw spot eruit ziet, des te interessanter voor de bezoekers om een kijkje te nemen. En we willen er samen natuurlijk een zo mooi mogelijk geheel van maken.
✦ Het is belangrijk dat je voldoende voorraad hebt om bezoekers beide dagen hun kerst inkopen te laten doen, uitverkopen is geen optie. Maak dus voor de zekerheid een back-up plan, mocht je tussendoor nieuwe voorraad nodig hebben.
✦ Je mag voor jezelf eten en/of drinken meenemen tijdens de opbouw. Daarnaast is er voldoende aanbod op het evenement zelf. Op deze plekken dient betaald te worden met muntjes, die je ter plekke kunt kopen. Speciaal voor marktkraamhouders bieden we de mogelijkheid om vooraf al muntjes te kopen, zodat je niet in de rij hoeft te staan op de dagen zelf. Een muntje kost €2,75 per stuk. Munten kunnen niet ingewisseld worden voor geld.
✦ Voorafgaand aan het evenement hebben wij al goed nagedacht over hoe we jullie het beste kunnen plaatsen, dit hoor je op locatie. Er is geen mogelijkheid tot ruilen/wisselen, deze plekken staan vast.
✦ Bezoekers betalen met cash of pin, mits jij jouw eigen (mobiele) pinautomaat hebt meegenomen. Dit laatste is aan te raden, omdat dit mogelijk jouw verkoop bevordert. Als iemand geen cash (meer) heeft, kan er altijd nog gepind worden. Er kan geen cash bij gepind worden bij de muntenkassa’s van het evenement.
✦ Alle opbrengst uit verkoop is 100% van jou, we werken niet met afdracht.
✦ De opbouw vindt plaats op vrijdag 22 december, voorafgaand aan de opening. Dit gebeurt in shifts. Houdt deze dag volledig vrij zodat je alle tijd hebt om op te bouwen.
✦ Marktkramers kunnen gratis parkeren, zowel tijdens de opbouw, openingstijden als afbouw.
✦ In de laatste twee weken voor aanvang ontvang je alle ins en outs die belangrijk zijn om in vol ornaat te komen verkopen.

Bedrijfsnaam? *
Your answer
Website? *
Your answer
Contactpersoon? *
Your answer
Telefoonnummer? *
Your answer
E-mailadres? *
Your answer
Factuurgegevens? Dit betreft jouw volledige bedrijfsnaam en adresgegevens. *
Your answer
Wat is de gemiddelde prijs van de producten die je verkoopt? *
Your answer
Productcatagorie(ën)? *
Required
Welke producten verkoop je? Geef een heldere opsomming van de producten die je graag wilt komen verkopen. *
Your answer
Heb je stroom nodig? Wij zorgen voor warm, wit priklicht in alle marktkramen. Indien je meer verlichting wenst, breng je dit zelf mee. Als je daarvoor of voor iets anders elektriciteit nodig hebt, dien je dit aan te vragen. Een eigen elektriciteitspunt kost €15,- per dag (1 x 3500 watt 230v, schuko aansluiting met 4 stopcontacten). *
Neem je zelf iets mee om lekker op te zitten, of wil je graag klapstoeltjes bij ons huren? Een klapstoeltje kost €3,- per dag. *
Zijn er verder nog bijzonderheden? Dan horen we die graag! Laat het hieronder even weten.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service