Digijohtamisen kehityskumppaniksi?
Arc Technology kehittää täysin uudenlaista MyDay-digijohtamisen mobiilialustaa teemoilla People, Money, Customers. Olemme ensimmäisen version toteuttaneet teemasta People kolmen asiakkaamme kanssa. Nyt etsimme kehityskumppaniksemme yrityksiä talousohjauksen ja asiakastiedon hallinnan osa-alueilta.

Arc MyDay yhdistää liiketoiminnan ytimen yhteen mobiilisovellukseen: People, Money, Customers. Nyt etsimme asiakasyhteistyökumppania selvittämään yhdessä kanssamme, mitä asioita digijohtamisen mobiilisovelluksessa tulisi olla kahden viimeksi mainitun kokonaisuuden osalta.

MyDay on liitettävissä mihin tahansa taustajärjestelmään Frends-rajapintansa ansiosta. Joten teillä voi olla käytössä mitkä tahansa HR-, Palkka-, taloushallinnon tai asiakkuuden hallinnan ohjelmistot.

Kehityskumppani panostaa projektissa aikaa suunnitteluun ja mobiilijärjestelmän kokeiluun ja siitä palautteen antamiseen. Palkkioksi kehityskumppanit saavat heti alusta asti järjestelmätuotteen käyttöönsä ja voivat käyttää sitä veloituksetta vähintään vuoden ajan. MyDayssa on People osio jo valmis ja heti käyttöönotettavissa. Tämän perusversion käyttöönotto on valituille kehityskumppaneille maksuton. Tarkemmin yhteistyöstä ja panostuksista sovitaan työn alkaessa. Yhteistyökumppanin tulee voida olla yhteistyössä mukana julkisesti ja jakaa kokemuksiaan avoimesti.

Arc valitsee ja julkaisee kehityskumppaninsa helmkuun 2019 aikana.
Miksi juuri te haluaisitte tulla valituksi mukaan kehittämään uutta digijohtamisen järjestelmää? *
Kuvaile lyhyesti organisaationne ja mahdollinen tiimi, joka tulisi olemaan mukana yhteistyössä
Muuta
Yhteystietonne *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy