PEREZWON inschrijf formulier
Perezwon (перезвон) betekent 'klokgelui'. Klokken zijn onlosmakelijk verbonden me de Orthodoxe liturgie. Het gemengd koor Perezwon legt zich toe op deze muziek. Naast de wekelijkse repetities is de doelstelling dat we veelvuldig op zullen gaan treden, dan wel als zelfstandig koor, dan wel in samenwerking met andere koren/ensembles.

Wilt u meezingen met het Byzantijns koor PEREZWON meldt u zich dan via dit formulier aan. PEREZWON is een gemengd koor dus er is plaats voor sopranen, alten, tenoren en bassen. Nieuwe leden komen eerst twee repetities kennis maken, daarna wordt met hen een afspraak gemaakt voor een inventarisatie van de stem. Op basis daarvan worden toelating en de definitieve stemgroep bepaald. Periodiek zal de stemtest herhaald worden.

De repetitieavond zal maandag van 20.00 uur tot 22.15 uur zijn. Repetitie locatie is de muziekschool in Heemskerk, Kerklaan 1.

Het koor staat onder leiding van dirigent Chris Jobse. Hij heeft in zijn dirigenten carrière inmiddels een grote ervaring opgebouwd in de Orthodoxe kerk muziek.

Het koor PEREZWON zal op maandagavond 11 januari 2016 een informatie avond organiseren. Naast algemene informatie kunt u hier uiteraard uw vragen stellen en natuurlijk gaan we ook al een paar liederen zingen. Nadat we uw inschrijfformulier ontvangen hebben, sturen we u de muziek via de mail naar u toe. Al de week erna, op maandag 18 januari gaan we dan echt van start.

Per kalenderjaar worden 34 repetities en minimaal 6 optredens georganiseerd. De deelnemers bijdrage is 240 Euro per kalenderjaar.

Met dit koor staan we voor dat we op een kwalitatief goed niveau muziek instuderen van de Orthodoxe Ritus. De taal van deze koorwerken is voor het grootste deel Kerk Slavisch. Yuliya Ponomaryova is onze taal coach zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het Kerk Slavisch.

Bladmuziek en midi's/mp3's zullen aan de deelnemers ter beschikking gesteld worden. Er zal tevens een repetitieschema overhandigd worden. Uitgangspunt is dat dit materiaal voor aanvang van de repetities bestudeerd en gekend is.

Middels dit inschrijfformulier kunt u uw gegevens aan ons kenbaar maken.

Kijk ook op onze website http://www.perezwon.nl

Naam *
Voer voor- en achternaam in
Your answer
Straat en huisnummer *
Voer straat en huisnummer in
Your answer
Postcode en woonplaats *
Voer postcode en woonplaats in
Your answer
Telefoonnummer *
Voer uw telefoonnummer in
Your answer
Email *
Voer een email adres in dat u regelmatig gebruikt
Your answer
Aantal jaren koor/zangervaring *
Om een inschatting te kunnen maken van uw zang niveau willen we graag weten hoe lang u al koor/zang ervaring heeft
Your answer
Koren
In welk koren heeft u gezongen en waar zingt u momenteel?
Your answer
Stemsoort *
Wat is uw stemsoort in het koor?
Required
Motivatie
Waarom wilt u deelnemen aan dit koor?
Your answer
Vragen/opmerkingen
Heeft u nog vragen of opmerkingen, plaats ze hier
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service