Inschrijven Ondernemerscommunity KdG
Het ondernemerscentrum van de Karel de Grote-Hogeschool in Antwerpen wil studenten begeleiden in hun onderneming vorm te geven en te starten.

Onze focus ligt op het ondernemerschap en is open voor alle (ex)studenten van de Karel de Grote-Hogeschool. We begeleiden en ondersteunen ondernemende studenten en connecteren hen met externe expertise en netwerken waar nodig. Onze begeleiding is uitsluitend vraag gestuurd.

Het ondernemerscentrum werkt samen met diverse stakeholders (stad Antwerpen, AUHA, Take-Off Antwerp, SINC, Forum Ondernemend Hoger Onderwijs, Voka kamer Antwerpen/Waasland, UNIZO, …)

Doorheen het jaar organiseert het ondernemingscentrum evenementen omtrent ondernemen. Voorbeelden hiervan zijn : StartUp@Campus, Zomer Pop-upclass, Tackle your idea en Broodje ondernemen.

De bedoeling is een soort van community te maken met alle ondernemingsgezinde studenten van de Karel de Grote-Hogeschool. Alumni zijn dus ook welkom!

Voornaam *
Achternaam *
Email *
Studierichting *
Ik ben... *
Een pre-starter heeft zin in ondernemen en heeft al een idee maar nog geen ondernemingsnummer. Een starter heeft al reeds een ondernemingsnummer.
Ik word graag lid van het ondernemingscentrum KdG omdat.. *
Korte beschrijving van mijn idee (Gegevens worden vertrouwelijk behandeld)
Ik wil begeleiding voor mijn idee door het ondernemingscentrum KdG
Om sneller geholpen te worden kan je ook rechtstreeks een mail sturen naar ondernemerscentrum@kdg.be met hierin je naam en een korte omschrijving van je idee.
Ik heb interesse in het statuut "student-ondernemer" op de Karel de Grote-Hogeschool *
Het statuut student-ondernemer biedt tal van manieren om je studies te combineren met het starten van je eigen bedrijf.
Ik studeer(de) op de Karel de Grote-Hogeschool *
Enkel (ex)studenten van de Karel de Grote-Hogeschool kunnen lid worden van de ondernemerscommunity
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service