Formulari Inscripció The Wild Boar Rogaining 2 de Febrer 2020
Cursa d'Orientació per Equips, a L' Espluga Calba - Les Garrigues
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
DNI *
Your answer
Data naixement (dd/mm/aaaa) *
Your answer
Correu-e *
Your answer
Telèfon mòbil *
Your answer
Federat/Federada *
Nom de l'Equip (tots els membres poseu el mateix nom d'Equip) *
Your answer
Nº de membres de l'Equip *
Categoria de l'Equip *
Comentaris
Your answer
Recordeu que per que l' inscripció sigui vàlida, heu de fer la transferència de l'import de les inscripcions de Tot l' Equip junt. (una transferència per Equip: 12€ x Participant). CAIXABANK ES20 2100 4403 1501 0003 6495
Indiqueu clarament el "Nom de L'Equip"
Cessió de Dades Personals
En inscriure’s a l'esdeveniment esportiu TWBR del dia 2 de febrer de 2020 en qualsevol de les seves modalitats, els participants donen el seu consentiment per a què l'organització, per si mateixa o mitjançant terceres entitats, tracti automàticament i amb finalitat exclusivament esportiva, promocional o comercial, les seves dades de caràcter personal. D’acord amb el que s’estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el participant té el dret d’accedir a aquests fitxers a l’objecte de rectificar o cancel•lar de forma total o parcial el seu contingut. Per fer-ho, hauran de sol•licitar-ho per escrit a l’organització de la cursa.

Així mateix i d’acord als interessos esportius, de promoció, distribució i explotació de l'esdeveniment (reproducció de fotografies de la prova, publicació de llistats classificatoris, etc.) mitjançant qualsevol dispositiu (Internet, publicitat, etc.) i, sense límit temporal, els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització el dret a reproduir el nom i cognoms, el lloc obtingut a la classificació general, la marca esportiva realitzada i la seva imatge.

Conforme disposa l’article 11 de la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el participant autoritza la cessió de dades de caràcter personal a tercers, exclusivament per a la finalitat d’organització d’esdeveniments esportius, a tercers dedicats fonamentalment a l’àmbit de l’organització d’esdeveniments esportius. Aquesta autorització té sempre caràcter revocable, sense efectes retroactius, i en qualsevol moment es podrà denegar el consentiment prestat o exercitar qualsevol dels drets esmentats a través dels canals detallats en el paràgraf anterior.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy