Ghidul turistic al Banatului Montan, Harti cu trasee cicloturistice in Banatul Montan, Harta de drumetie a Muntilor Cernei - Mehedinti
Va invitam sa descoperiti GHIDUL TURISTIC AL BANATULUI MOTAN, un volum de 800 de pagini, color, ce prezinta intr-un mod deosebit toate atractiile turistice din Banatul Montan. Desi Banatul Montan este considerat un colt de rai de catre straini (statisticile ne arata ca este cea mai salbatica zona din Europa), acesta este putin cunoscut de romani. Totusi, acest ghid ofera, celor interesati, toate informatiile necesare unor calatorii de neuitat, pe jos, pe bicicleta sau cu masina.
  Ghidul este structurat in 5 ZONE TURISTICE: Semenic, Aurora Banatului, Scorilo, Herculane, Clisura Dunarii si cuprinde peste 300 de obiective. Fiecare loc are o poveste, un mesaj si o emotie!
  Puteti consulta cuprinsul GHIDULUI aici: https://goo.gl/73iWx2 sau rasfoi: https://goo.gl/fhrWVu   

De asemenea, suntem mândri şi bucuroşi să anunţăm apariţia noilor HARTI DE CICLOTURISM PENTRU BANATUL MONTAN!
  Acest material este o premieră pentru România, iar in setul oferit, sunt 25 de planșe cu harta pe o față și descrierea traseelor pe verso (diferenta de nivel, profil si indicatii pentru 41 de trasee).
  Traseele sunt gandite sa va poarte spre cele mai frumoase obiective turistice din Banatul Montan, avand distante cuprinse intre 20 si 80 de km pentru o zi!
  Zonele cuprinse sunt: Resita(6 trasee), Anina(6 trasee), Sasca Montana(2 trasee), Brebu Nou (5 trasee), Valiug(6 trasee), Cornereva(5 trasee), Dunare(6 trasee). De asemenea, sunt incluse si 5 trasee tematice, pentru mai multe zile: Traseul Lacurilor din Banat, Minelor, Satelor Cehesti, Germane si Croate. Mai multe imaginici: http://goo.gl/JzuJo7
  Alaturi de hartile in format tiparit, o sa primiti si toate track-urile traseelor pentru GPS.
  
Tot ceea ce trebuie să faceti este doar sa va informati și să porniti la drum, impreuna cu HARTILE DE CICLOTURISM SI GHIDUL TURISTIC in mana. Nu e nevoie de prea mulți bani, ci doar de voință!
  
Pentru pasionatii de drumetii montane, suntem bucurosi sa-i anuntam ca a aparut Harta Munţilor Cernei – Mehedinţi, zona Herculane, dar și harta pentru Cheile Nerei. Toate traseele au fost parcurse pe teren cu GPS-ul. Acestea sunt descrise în detaliu în limbile română şi engleză, unele trasee având ataşate imagini reprezentative.
Fiecare traseu are o casetă tehnică conţinând: marcajul turistic verificat pe teren, ruta traseului, profilul cu punctele de reper mai importante, date referitoare la dificultate, lungime, urcuş total, coborâre totală, timp de parcurgere dus-întors, practicabilitate în funcţie de anotimp etc. Harta conţine şi un caroiaj UTM, un sistem de coordonate metric, fiind util în măsurarea rapidă a distanţelor pe hartă. Umbrirea şi curbele de nivel scot în evidenţă relieful, uşurând orientarea. Mai multe imagini: https://goo.gl/PuYvcK (Munţii Cernei – Mehedinţ) și https://goo.gl/fg51vZ (Cheile Nerei)

Să vă bucuraţi de acste hărți, sus pe culmile însorite ale Munţilor Cernei – Mehedinţi sau prin pădurile nestrăbatute din Parcul National Beușnița - Cheile Nerei.

  Pretul:
pentru GHID TURISTIC este de 100 de lei,
pentru setul de harti de cicloturism este de 30 de lei
pentru harta de drumetie a Muntilor Cernei - Mehedinti este de 20 de lei
pentru harta de drumetie a Cheilor Nerei este de 20 de lei

pentru GHID + harta de drumetie a Muntilor Cernei - Mehedinti este de 110 de lei
pentru GHID + harta de drumetie a Cheilor Nereii este de 110 de lei
pentru GHID + hartile de cicloturism este de 120 de lei
pentru toate produsele este de 145 de lei

Contact: 0751085092

Nume si prenume *
Your answer
Ce doriti sa comandati? *
Puteti alege 1, 2, 3 sau toate exemplarele
Required
Cate exemplare doriti? *
Your answer
Unde doriti sa va fie livrate hartile/ghidul? (Adresa si interval orar) *
Your answer
Numar de telefon *
Your answer
Adresa de email (daca doriti trak-urile GPX pentru traseele de pe harti si alte informatii despre zona Banatului Montan)
Your answer
Modalitate de livrare *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service