GHIDUL TURISTIC AL BANATULUI MONTAN ȘI HĂRTI CU TRASEE CICLOTURISTICE ÎN BANATUL MONTAN !

Va invitam sa descoperiti GHIDUL TURISTIC AL BANATULUI MOTAN, un volum de 800 de pagini, color, ce prezinta intr-un mod deosebit toate atractiile turistice din Banatul Montan. Desi Banatul Montan este considerat un colt de rai de catre straini (statisticile ne arata ca este cea mai salbatica zona din Europa), acesta este putin cunoscut de romani. Totusi, acest ghid ofera, celor interesati, toate informatiile necesare unor calatorii de neuitat, pe jos, pe bicicleta sau cu masina.
  Ghidul este structurat in 5 ZONE TURISTICE: Semenic, Aurora Banatului, Scorilo, Herculane, Clisura Dunarii si cuprinde peste 300 de obiective. Fiecare loc are o poveste, un mesaj si o emotie!
  Puteti consulta cuprinsul GHIDULUI aici: https://goo.gl/73iWx2 sau rasfoi: https://goo.gl/fhrWVu   

De asemenea, suntem mândri şi bucuroşi să anunţăm apariţia noilor HARTI DE CICLOTURISM PENTRU BANATUL MONTAN!
  Acest material este o premieră pentru România, iar in setul oferit, sunt 25 de planșe cu harta pe o față și descrierea traseelor pe verso (diferenta de nivel, profil si indicatii pentru 41 de trasee).
  Traseele sunt gandite sa va poarte spre cele mai frumoase obiective turistice din Banatul Montan, avand distante cuprinse intre 20 si 80 de km pentru o zi!
  Zonele cuprinse sunt: Resita(6 trasee), Anina(6 trasee), Sasca Montana(2 trasee), Brebu Nou (5 trasee), Valiug(6 trasee), Cornereva(5 trasee), Dunare(6 trasee). De asemenea, sunt incluse si 5 trasee tematice, pentru mai multe zile: Traseul Lacurilor din Banat, Minelor, Satelor Cehesti, Germane si Croate. (http://goo.gl/JzuJo7)
  Alaturi de hartile in format tiparit, o sa primiti si toate track-urile traseelor pentru GPS.
  
Tot ceea ce trebuie să faceti este doar sa va informati și să porniti la drum, impreuna cu HARTILE DE CICLOTURISM SI GHIDUL TURISTIC in mana. Nu e nevoie de prea mulți bani, ci doar de voință!
  
  Pretul pentru GHID este de 100 de lei, iar pentru setul de harti este de 30 de lei. Daca doriti ambele produse, pretul este de 120 de lei. Pentru comenzi, va rog sa completati urmatorul formular:
Contact: 0751085092

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question