Scoala de vară EDU FOR SUMMER 2020
Prin completarea acestui formular de înscriere, rezervați un loc pentru copilul dumneavoastră la unul sau mai multe ateliere din cadrul școlii de vară ”Edu For Summer” 2020!

Durata unui atelier este de 5 zile lucrătoare consecutive, în intervalul orar 9.00 – 17.00.

Taxa de participare este de 300 lei/atelier(1 saptămână, 8 h/zi, de luni până vineri), la care se adaugă suma de 15 lei/zi, aferentă hranei zilnice care include masa de prânz (asigurată de firmă de catering specializată: felul 1 și felul 2) și 2 gustări.

Pașii pentru înscriere:
1. Consultați tematica atelierelor tematice: https://edufor.ro/afterschool/scoala_de_vara.php
2. Confirmarea înscrierii și transmiterea facturii pentru taxa de participare
3. Plata facturii în avans, cu 5 zile lucrătoare înainte de începerea atelierelor.
*Locurile sunt limitate, așa că vă rugăm să nu achitați taxa de participare înainte de confirmarea și primirea facturii prin e-mail.

Pentru orice alt întrebare, pentru vizitarea locației și întâlnire cu echipa, vă invităm să ne contactați prin e-mail: contact@edufor.ro, telefon/WhatsApp: 0761331330, persoană de contact: Gabriela Dumitrașcu.

Activitatea școlii de vară Edu For Summer se organizează cu respectarea condițiilor stabilite la nivel național pentru limitarea și prevenirea posibilelor îmbolnăviri cu Coronavirus. În funcție de situația epidemiologică, activitățile școlii de vară pot fi suspendate sau amânate. În acest caz, părinții pot solicita restituirea taxei aferente atelierelor nederulate.
Nume și prenume părinte: *
Telefon: *
Adresă de e-mail: *
Nume și prenume copil: *
Vârsta - ani împliniți. Vârsta minimă este de 6 ani împliniți, iar copilul trebuie să fi absolvit cel putin clasa pregătitoare. Vârsta maximă este 10 ani (absolvent de clasa a III-a): *
Școala în care este elev (școala de vară se adresează elevilor, nu și preșcolarilor): *
Atelierele alese: *
Required
Consimțământ pentru prelucrarea datelor * Conform legii, avem nevoie de acordul dvs. pentru a vă putea contacta. Nota de informare privind prelucrarea datelor se găsește în întregime aici: https://edufor.ro/documents/nota_scoala_vara_2020.pdf *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy