Inschrijfformulier Summer Camp Oosterdok
Hoi!
Superleuk dat je mee wilt doen met Summer Camp Oosterdok op Marineterrein Amsterdam!
Let op: het is belangrijk dat je dit inschrijfformulier invult samen met je ouder(s)/voogd.

Wanneer en voor wie?
Summer Camp Oosterdok is van 23 t/m 26 juli 2018 (de eerste week van de zomervakantie). Maandag tot en met donderdag: duur 4 dagen. Het is speciaal voor jongeren van 12 tot en met 15 jaar. Kom je uit de buurt van Marineterrein Amsterdam (postcodegebied 1018), dan heb je voorrang.

Kan ik kiezen wat ik wil doen?
In dit formulier kun je kiezen welk hoofdprogramma je het leukst vindt. Er zijn 5 keuzes in hoofdprogramma's.
Jouw hoofdprogramma duurt 2 dagen. Daarnaast is er voor ieder groepje 1 dag sport. En 1 ander interessant dagprogramma. Alle activiteiten vinden plaats op het Marineterrein en rondom het Oosterdok.
Je zit samen in een groepje van maximaal 10 jongeren en 2 begeleiders. Iedereen in jouw groepje heeft hetzelfde programma gekozen.

Hoe ziet mijn dag eruit?
Elke dag begint om 8.30 uur. We gaan dan eerst samen ontbijten op het grasveld van Marineterrein Amsterdam, en we gaan ook een keer ontbijten op het dak van NEMO! Daarna ga je samen met jouw groepje en begeleiders naar de activiteit.
Elke activiteit eindigt rond 17.00 uur. Tussen de middag lunch je gezellig met jouw groepje op de plek van de activiteit.
Donderdagmiddag gaan we met elkaar een feestje bouwen met een barbecue en kun jij trots laten zien wat je allemaal hebt gemaakt.

Wat kost het?
Deelname kost € 40 voor het hele programma, dus inclusief eten en drinken. Stadspashouders betalen € 30.
De prijs is met opzet laag gehouden zodat Summer Camp Oosterdok voor alle jongeren toegankelijk blijft. Deze eerste Summer Camp Oosterdok is alleen mogelijk dankzij de belangeloze inzet van heel veel organisaties en medewerkers. Ook aan de ouders/verzorgers vragen we om een extra bijdrage of hulp. Dit is uiteraard geheel vrijwillig.

Hoe kan ik me aanmelden?
Om mee te kunnen doen, hebben we wat gegevens van je nodig. Die kun je hieronder invullen. Je ontvangt van ons snel een bevestiging van je inschrijving. Mocht er geen plek meer zijn, dan hoor je dat natuurlijk ook zo snel mogelijk. Let op: inschrijving is niet vrijblijvend. Dus als je je hier opgeeft, dan verwachten we dat je komt.

Je bent erbij!
Jouw inschrijving is helemaal definitief wanneer ook de betaling binnen is. Jouw ouder(s)/voogd ontvangen hierover meer informatie per e-mail.

We hebben er heel veel zin in en hopen je te zien tijdens Summer Camp Oosterdok!

Zomerse groet,
Danielle Willemse en Judith Hoekstra

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Marineterrein Amsterdam. Report Abuse - Terms of Service