Lelkes nyári esték
Itt tudsz jelentkezni a Lelkes nyári esték nevű rendezvényünkre. Ez a katolikus karizmatikus megújulás ifjúsági tábora, 15-25 évesek számára. Azokat is sok szeretettel várjuk, akik még nem jártak semmilyen programunkon.

- Időpont: július 6-8 hétfőtől szerdáig, d.u. fél 5-től este 10-ig. (kapunyitás d.u. 2-kor)
- Helyszín: Pestszentlőrinci Főplébánia , 1181 Budapest, Batthyány u. 87/b.
- Étkezést és szállást nem biztosítunk.
- További infók, program, előadók, dicsőítő csapatok, vírusvédelem: www.lelkesnapok.hu

Részvételi díj: napi 1000 Ft, teljes programunk így 3000 Ft. Amennyiben lehetőséged van, támogathatod szolgálatunkat, az 5000 Ft-os támogatói jegy vásárlásával. Fizetni a helyszínen, érkezéskor lehet.

Jelezd felénk, hogy szeretnél-e kiscsoportba kerülni. Ezt akkor tudjuk biztosítani, ha július 3-ig regisztrálsz.

Ha bármilyen kérdésed van, akkor írj nekünk: lelkesnapok@gmail.com
Vezetékneved *
Keresztneved *
Email címed *
Születési dátum *
MM
/
DD
/
YYYY
Felekezeted *
Közösséged, ha van
Melyik napokon veszel részt? *
Részvételi díj: napi 1000 Ft, teljes programunk így 3000 Ft. Amennyiben lehetőséged van, támogathatod szolgálatunkat, az 5000 Ft-os támogatói jegy vásárlásával, azaz 2000 Ft adománnyal.
Required
Mikor érkezel? Szeretnél-e kiscsoportba kerülni?
Alapvetően két nagyobb szünet van kijelölve a korábbi, illetve későbbi megérkezésre, 16:00-16:25 illetve 18:30-19:00. A későbbi időpontban érkezve nem lehetséges kiscsoportban részt venni. Megérkezel-e 16:25-ig, és szeretnél-e kiscsoportba kerülni az alábbi napokon?
A kellemes táborozást biztosító szabályokat elolvastad és elfogadtad (https://www.dropbox.com/s/kihsxwu49j9iyda/Taborrend_Pestszentlorinc.doc)? *
Required
Fényképkezelési nyilatkozat *
A szervezők a táborban készíthetnek kép-, és/vagy hangfelvételeket, melyeket a későbbiekben felhasználhatnak médiaanyag készítése során, melyet publikálhatnak. Ha valamelyik rólad készült kép felhasználásával nem értesz egyet, azt a tábor végéig jelzed a szervezők felé. Egyéb esetben a táborba való belépéssel beleegyezel, hogy ezeken a felvételeken szerepelhetsz.
Required
Adatkezelési nyilatkozat *
E jelentkezési lapon megadott személyes adatok kezelője a Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás Ifjúsági Szolgálata. Az adatokhoz kizárólag a szervező Ifjúsági Szolgálat férhet hozzá. A megadott adatokat – a 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően – az Ifjúsági Szolgálat kizárólag a saját programokkal kapcsolatos információk eljuttatása, kapcsolattartás, a táborhoz kapcsolódó adminisztráció, valamint támogatási felkérés céljából kezeli. Az adatokat kizárólag azon időtartamig őrizzük, kezeljük, tároljuk, amíg az megfelel a hivatkozott jogszabályi előírásoknak. A fenti adatokat illetéktelen személyek számára semmilyen formában nem tesszük hozzáférhetővé. A jelentkezési lap elküldése egyszersmind a fenti tájékoztatás tudomásulvételét és az abban foglaltak elfogadását – az adatkezeléshez való hozzájárulást jelenti. Az adatok módosítását, frissítését vagy törlését a lelkesnapok@gmail.com címre küldött kérésre végezzük el.
Required
Egyéb megjegyzés
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy