Αυτο-οργάνωση επαγγελματιών ενάντια στην οικονομική κρίση
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, όπως η κατάργηση των επιδομάτων και η λήψη σωρείας μέτρων εναντίον των ελληνικών οικογενειών, ζητείτε στήριξη με κάθε τρόπο. Μία πρόταση που έγινε είναι να προχωρήσουμε σε αυτο-οργάνωση με την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων σε χαμηλές τιμές, προς τα μέλη μας, ώστε να βοηθηθούν όσοι αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Όλοι οι επαγγελματίες και επιχειρηματίες μπορούν να προβάλλουν έτσι τις προσφορές και εκπτώσεις που θέλουν να παρέχουν. Το πακέτο προβολής περιλαμβάνει :

- κατασκευή ιστοσελίδας και προβολή με direct διαφήμιση σε καταναλωτές (αν έχω ιστοσελίδα μπορώ να βάλω Link και να αυξήσω το traffic)
- κατασκευή e-shop που μπορεί να εξυπηρετήσει παραγγελίες πανελλαδικά
- online αφίσα που θα προβάλλεται σε συνεργαζόμενες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο
- δυνατότητα να ανεβάζετε καθημερινά νέες προσφορές και εκπτώσεις

Θα δημοσιεύσουμε στο site μία λίστα με ειδικότητες επαγγελματιών, οι οποίοι μπορούν να διαθέσουν στις οικογένειες προϊόντα και υπηρεσίες δωρεάν ή σε χαμηλότερη τιμή από αυτή που βρίσκει κάποιος στην αγορά σήμερα. Έτσι και οι ίδιοι θα κερδίσουν μεγαλύτερη προβολή και Online διαφήμιση σε 270.000++ καταναλωτές στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα σε συνδυασμό με νέους πελάτες και οι οικογένειες θα εξοικονομήσουν χρήματα από τις αγορές που ήδη κάνουν.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 697-2618695

Oνοματεπώνυμο *
Your answer
Κινητό τηλέφωνο/Σταθερό Τηλέφωνο *
Your answer
Email
Your answer
Ειδικότητα - Επάγγελμα
Your answer
Επικοινωνία μέσω της ιστοσελίδας :
αναφέρατε μας μέσω ποιας ιστοσελίδας επικοινωνήσατε για ένταξη στο δίκτυο
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service