Declaració del Maresme 2015 -Maresmenc la teva adhesió és important!
Aquesta declaració és fruit, del recull de les reclamacions històriques i de moltes reunions amb representants polítics i socials de la Comarca vers la mobilitat. Per fi podem treure a la llum la Declaració del Maresme 2015, que recull totes les sensibilitats, mostrant un front comú i la voluntat ferma del territori,  per esmenar i fer justícia als greuges que patim des de fa molts anys. ARA ÉS EL MOMENT de solucionar-ho.

Aquesta declaració compta amb el suport del Consell Comarcal i de tots el partits politics amb representació al Maresme i del recolzament com a proposta de resolució al govern de totes les forces del parlament de Catalunya representades el 2015.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Declaració del Maresme 2015
- Per la conversió de l’autopista C-32 Montgat-Palafolls, en la via ràpida de comunicació comarcal, lliure de peatge el 2016.

- Per la recuperació de la façana litoral, convertint la N-II en una via cívica, un gran passeig.

- Per un nou model de mobilitat basat en la sostenibilitat, l'ordenació del territori i el transport públic

Ens expressem de forma unitària davant les administracions superiors que tenen la capacitat d'intervenció i d'inversió i

Declarem

Primer.-
- La reclamació unànime del territori per l'alliberament del peatge de l'autopista del Maresme i la seva conversió en via ràpida comarcal interurbana.
- Coneixedors que actualment la concessió acaba el 2021, instem a iniciar immediatament negociacions amb totes les parts implicades i a utilitzar tots els instruments polítics a l'abast, per fer possible el seu rescabalament no més enllà del 2016.

Segon.-
La necessitat d'un nou model de mobilitat basat en la sostenibilitat,  l'ordenació del territori i el transport públic, prioritzant la planificació i inversions en aquest sentit.

La reclamació al Govern de la Generalitat de la redacció del PLA DIRECTOR DE MOBILITAT del Maresme , al llarg del 2015, amb la participació i consens del territori. Que aquest contempli, posi data i proveeixi de mesures inversores urgents per tal de cobrir els següents àmbits:
- Millora dels accessos a la C-32, per donar servei adequat als municipis de la comarca, convertint-la així, en l'alternativa real a l'antiga  N-II.
- La necessitat urgent i inajornable de recuperar la façana litoral i convertir-la en una via cívica, un gran passeig per vianants, ciclistes i de mobilitat urbana.
- Completar la inversió pública per la pacificació de l'antiga N-II i el traspàs de la seva titularitat i competències als ajuntaments.
- La millora de la xarxa actual de carreteres, enlloc de fer-ne de noves.
- La millora a curt termini del servei de ferrocarril, ampliació de capacitat i la recuperació dels trens directes fins l'aeroport.
- Potenciar solucions eficients com el bus ràpid i de manera coordinada amb les xarxes de bus urbanes.
- La creació d'espais d'aparcament per l'intercanvi modal.
- Que es contempli, a mig/llarg termini, solucions d'alta inversió en ferrocarril especialment la connexió ferroviària entre el Maresme i el Vallès.

Tercer.-
- Reclamem la inversió de la totalitat dels 400 M €, de recursos convinguts en ferm per a millores en las infraestructures i la mobilitat del Maresme, entre la Generalitat de Catalunya i el Govern de l'Estat. i en cap cas que s'utilitzin per alliberar el peatge.
- Sol·licitar al govern de Catalunya que prevegi una partida pressupostària en la tramitació del pressupost del 2016 que permeti dit rescabalament.

Finalment, manifestem la voluntat de mantenir el diàleg amb l'administració de la Generalitat de Catalunya, defensant amb fermesa el posicionament expressat pel territori.

Maresme, Maig del 2015
T'adhereixes a la Declaració del Maresme 2015? *
- Per la conversió de l’autopista C-32 Montgat-Palafolls, en la via ràpida de comunicació comarcal, lliure de peatge el 2016.     - Per la recuperació de la façana litoral, convertint la N-II en una via cívica, un gran passeig.      - Per un nou model de mobilitat basat en la sostenibilitat, l'ordenació del territori i el transport públic
Required
Nom i cognoms *
Correu electrònic *
no es farà públic
Municipi *
Comarca *
Tipus d'adhesió *
Si és a títol personal complimentant aquest camp heu acabat el formulari. Només caldrà baixar fins el final, indicar si ho desitgeu alguna observació i clicar el botó blau "Envia formulari"
àmbit
!! NOMÉS COMPLIMENTAR SI REPRESENTEU INSTITUCIONS, PARTITS, ENTITATS, ORGANITZACIONS ...
Clear selection
Nom de la Institució, partit, entitat, organització ...
Càrrec, títol o condició dins la institució
Correu electrònic institució, partit o entitat
URL web o bloc: institució, partit o entitat
Observacions, aportacions, comentaris...
Observacions
Per més informació:
Coordinadora Preservem el Maresme
bustia@coordinadoramaresme.cat

Si a més ens voleu fer arribar document document d'adhesió, comentaris o aportacions o podeu fer-ho també a bustia@coordinadoramaresme.cat
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy