Külföldön tanuló szlovákiai hallgatók kérdőíves felmérése
Tisztelt Válaszadó!
Köszönjük, hogy hajlandó részt venni kérdőíves felmérésünkben. A felmérést az Értelmet nyer! - To dá rozum (www.todarozum.sk) projekten belül végezzük, melynek célja az oktatási rendszer átfogó reformjavaslatának elkészítése. A kérdőív kitöltésével hozzájárul a szlovákiai felsőoktatás minőségének fejlesztésére tett javaslataink alakításához, amelyeket a diákok, tanárok, kutatók, vezető munkatársak és további szereplők valós tapasztalataira és ismereteire építünk. A kérdőív anonim, a válaszokat statisztikailag dolgozzuk fel, és kizárólag kutatási célokra használjuk fel.
Ezt a kérdőívet MINDEN SZINTŰ képzésben résztvevő, külföldön tanuló hallgató számára szántuk. Ha jelenleg külföldi tanulmányait hallgatói mobilitás program keretében (ERASMUS, SAIA, stb.) végzi, amelyben szlovákiai főiskolai tanulmányai keretén belül vesz részt, kérem, a szlovákiai hallgatók számára szánt kérdőívet töltse ki! A kérdőív itt található: https://goo.gl/forms/KZQJLJctrTBpDjWf1

Amennyiben részt szeretne venni a 15 euró értékű könyvutalvány sorsolásában, amelyet szabadon levásárolhat a Martinus könyvesboltban, kérem tüntesse fel e-mail címét a kérdőív végén (nem kötelező)! A sorsolásra 2018 júniusában kerül sor, és a nyerteseket e-mailben értesítjük.

ÚTMUTATÓK A KÉRDŐÍV KITÖLTÉSÉHEZ

Kérjük, figyelmesen olvassa el az egyes kérdéseket és jelölje be a kérdésekre adott válaszait az egyes utasítások alapján! A kérdésekre, kérjük, az ÖN SZEMÉLYES tapasztalatai alapján válaszoljon, és abban az esetben, ha tanulmányait különböző országokban folytatta, válaszait a jelenlegi tanulmányai alapján adja meg! A kérdőív kitöltése körülbelül 15 percet vesz igénybe.

A kérdőívet 2018. június 25-ig töltse ki!

Előre is hálásak vagyunk a kérdőív kitöltéséért.

Az Értelmet nyer! projekt kutatócsoportja

Külföldön/ külföldi egyetemen tanul egy akadémiai mobilitás programon belül (ERASMUS, SAIA)? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of MESA10. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms