Inschrijfformulier IFA 2019: Noordsterren
Email address *
We gebruiken deze contactgegevens alleen om in contact te blijven met jou over je inzending en over eventuele selectie van jouw film voor het festival.
Het Internationaal Filmfestival Assen | Vrouw & Film (IFA) biedt met Noordsterren jaarlijks een podium voor opkomende filmmakers uit Groningen, Friesland en Drenthe. Ook voor de komende editie in 2019 zijn we op zoek naar professionele en semi-professionele filmmakers (zowel mannen als vrouwen) uit het noorden. De films hoeven thematisch niet aan te sluiten bij de focus van ons festival - vrouwen voor en achter de camera - maar dat mag natuurlijk wel!

We willen de ontwikkeling van filmtalent in Noord-Nederland stimuleren en een bijdrage leveren aan de vergroting van het netwerk van noordelijke filmmakers. Dit jaar bieden we voor de derde maal een prijs aan voor beste noordelijke film, € 500 huurtegoed gesponsord door Budgetcam. Geselecteerde films worden beoordeeld door een professionele jury.

Het IFA is geopend voor inzending van zowel documentaire- als fictiefilms in alle genres met een korte of middellange speelduur, geproduceerd tussen 1 januari 2017 en 15 december 2018.

Deadline voor inzending: 15 december 2018

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service