INSCRIPCIÓ A L'ASSOCIACIÓ ACECU 2022
Benvingut i gràcies per voler formar part de la nostra associació.
Ara sols has d'omplir el formulari i en breu ens posarem en contacte amb tu per WhatsApp
Et recomanem que abans d'omplir res revisa bé el formulari i si algunes dades no les saps pregunta al teu assessor/gestor així com tindre el número de compte bancari a punt, també el número de TPV.
Una vegada envies el formulari arribarà al teu mail un justificant de recepció "S'ha registrat el teu formulari" pot ser que entre al correu brossa o "correo no deseado", recorda comprovar-ho allí si no el veus en la safata d'entrada.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
NOM COMERCIAL DEL  NEGOCI *
Tal com vols que aparega en les publicitats i informació que enviem als ciutadans.
ADREÇA D'UBICACIÓ DEL NEGOCI *
Tal com vols que aparega en les guies comercials, publicitats i informació que enviem als ciutadans.
NÚMERO DE TELÈFON FIX I MÒBIL *
Aquests seran els que apareixeran en les guies comercials, publicitats i informació que enviem als ciutadans.
NOM FISCAL DEL  NEGOCI *
Si es persona física, el nom de la persona titular del negoci. Si es persona jurídica una SL o CB........el nom de la societat
ADREÇA FÍSCAL DEL NEGOCI *
L'adreça on esta registrat el negoci si es la mateixa que l'anterior respondre LA MATEIXA
NIF o CIF DEL NEGOCI *
Si es persona física, es el seu NIF. Si es una SL o CB........es un CIF de l'empresa.
PERSONA DE CONTACTE *
Sols el nom si son més d'una posar per orde de preferència
NÚMERO MÒBIL DE CONTACTE *
Aquest sera el que posarem als grups de WhatsApp per informar-te. Si son més d'una posar per orde de preferència i el mateix orde de la pregunta anterior per a que comisquen el nom i el mòbil.
 CNAE DEL NEGOCI (son 4 números) *
CNAE (codi nacional d'activitats econòmiques) preguntar al teu assessor/gestor.
SECTOR-ACTIVITAT DEL NEGOCI (va associat al CNAE) *
Serveis Marroquineria, hostaleria, alimentació, agencia de viatges, sabateria, moda, floristeria.....preguntar al teu assessor/gestor.
NUMERO DEL COMPTE BANCARI *
Les dades del compte on vols que te girem els rebuts. Recorda el compte comença ES i 22 dígits
NÚMERO DE TPV (nº del comerç) *
Has d'apuntar el nº de comerç que apareix en la pantalla del TPV o en el tiquet. Si en algun moment canvies de TPV recorda d'avisar-mos. MIRA LA FOTO QUE HI HA MÉS A BAIX.
MIRA ACÍ ELS EXEMPLES PER SABER EL NÚMERO DE TPV
CONDICIONS DEL PAGAMENT DE QUOTES *
Quota anual de SOCI 120€ Pagaments en data aproximada: 1a quota gener 40€-2a quota maig 40€-3a quota setembre 40€ Si per algun motiu es produirà una devolució de les quotes girades pel banc, l’associat es farà càrrec de la quota íntegra i de les despeses ocasionades. El fet de no liquidar una quota impagada després dels 30 dies des de la seua devolució pot ser causa de baixa de l'associació si així o decideix la junta. Per a donar-se de baixa de ACECU, s'ha de comunicar abans de girar-se la pròxima quota a aquest e-mail: asociacionacecu@gmail.com.
PROTECCIÓ DE DADES I PRIVADESA (marcar totes les caselles) *
Responsable del tractament: ACECU ASSOCIACIÓ DE COMERÇIANTS i EMPRESARIS DE CULLERA . NIF: G96177845Adreça postal: PL. CONSTITUCIÓ S/N 46400 CULLERA Telèfon: 609355039 Correu elect: asociacionacecu@gmail.comEn compliment de la legislació vigent i el RGPD, (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 li informem que:En nom de l’empresa tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de prestar-los elservei sol·licitat. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantinga la relació comercial o durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existisca una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en ACECU ASSOCIACIÓ DE COMERÇIANTS I EMPRESARIS DE CULLERA  estem tractant les seues dades personals per tant té dret a accedir a les seues dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seua supressió quan les dades ja no siguen necessaris. Una vegada complit el termini, les dades facilitades seran eliminats utilitzant sistemes fiables i assegurances.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy