Ansökan om onlinesyster
För att kunna matcha ihop dig med en onlinesyster ber vi dig svara på dessa frågor vid ansökan. Svara bara på det du känner dig bekväm med.

Informationen delas med den volontär som blir din onlinesyster.

Tänk på att använda en mejladress som inte går att koppla till dig om du vill vara helt anonym. 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Vad heter du? *
Här kan du skriva ett förnamn eller ett alias - du förblir anonym
Vilket år är du född? *
För vår statistik - du förblir anonym
Bostadsort
För vår statistik - du förblir anonym
Könsidentitet *
Könsidentitet är det kön du själv känner dig som - det kan vara ett, flera, inget eller variera. Könsidentiteten behöver inte höra ihop med ditt juridiska kön eller hur kroppen ser ut.
Är du transperson? *
Med transperson menar vi att du är, alltså identifierar dig som, ett annat kön än det du blev tilldelad när du var nyfödd. I gruppen transpersoner räknar vi också in dig som inte är något kön, dig som har flera kön i din könsidentitet och dig som har en flytande könsidentitet. Du kan också välja icke-binär i frågan ovan om du upplever att det passar dig bättre.
Önskad kontaktväg *
Onlinesyster finns tillgänglig via text (chatt eller mail) och video. Kontakt över video är möjligt för dig som är från 18 år. Om du vill ha kontakt via text bestämmer du och din onlinesyster om ni ska höras via chatt eller mail.
Kan du skriva lite kort om din historia. Vad som hänt dig, vem som utsatt dig, hur du har det nu och hur det kommer sig att du önskar en onlinesyster? *
Har du kontakt med några andra stödinstanser? *
Om ja, vilka?
Kan du formulera en målsättning som du vill ha tillsammans med din onlinesyster (en målsättning kan vara allt från att berätta för en vän eller familjemedlem, till att anmäla eller att bearbeta känslor och reaktioner)? *
Har du berättat om övergreppet tidigare? *
Har övergreppet polisanmälts? *
Hur fick du kännedom om onlinesyster?
Personuppgifter *
Genom att markera rutan nedan godkänner du att uppgifterna du lämnar här sparas och behandlas av Storasyster i upp till två år fr.o.m. dagen du blir tilldelad en onlinesyster i enlighet med GDPR (Dataskyddsförordningen). Detta är för att vi ska kunna matcha ihop dig med en onlinesyster och administrera kontakten.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy