Želim pomoći u provedbi programa EpiCentar
U sklopu projekta Mladi bude Varaždin koji provodi Udruga mladih V.U.K prijavili smo razne volonterske aktivnosti na ovogodišnju manifestaciju Hrvatska volontira koja će se održati od 22. - 25.5. Nit vodilja ovogodišnje manifestacije je: "Gradimo zajednicu u kakvoj želimo živjeti". Potaknuti time želimo pokazati kakvu zajednicu mi želimo u Varaždinu. U subotu, 25.5 organizirati ćemo cjelodnevni program u dvorištu Centra za mlade (Preradovićeva 4, Varaždin) pod nazivom EpiCentar. Program će biti edukativno-zabavnog karaktera, a kako bi ga čim bolje proveli trebamo upravo tebe! :)

U petak provodimo volontersku akciju kojom želimo obaviti pripremu za naredni dan, međusobno se upoznati i pokazati svoje vještine ukrašavanja. Provedba programa EpiCentar u potpunosti je na volonterskoj bazi tako da se možeš uključiti u segment koji smatraš da ti najbolje odgovara.

Pročitaj opise volonterskih pozicija na linku → http://udruga-vuk.hr/2019/05/16/volonterske-akcije-u-sklopu-provedbe-epicentra/, baci oko na program,provjeri svoj raspored i ako si slobodan/a pridruži nam se i pokaži kakvu zajednicu ti želiš! :) Za dodatne informacije možeš nas kontaktirati putem maila: bela@udruga-vuk.org.

Ime i prezime *
Email *
Broj mobitela *
Koje dane si slobodan/a? *
Required
U kojem području bi najradije želio/la volontirati? *
Specifična vrsta prehrane (vegetarijanska, veganska,bez laktoze,bez glutena...)
Molimo pročitaj i potvrdi slaganje s ispod navedenim tvrdnjama u svrhu usklađenosti ovog obrasca s Općom uredbom 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća o zaštiti pojedinca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service