Prijava: Poletni najstniški tabor / NajTABOR23
PRIDI, IŠČI, NAJDI!

Pričakujemo te na dogodek, ki bo tvoje bližajoče se poletne počitnice spremenil v DOŽIVETJE, KI OSTANE! To je Poletni najstniški tabor – NajTABOR23!

Kaj in kako?

"All inclusive« bivanje od 17. do 23. julija 2023 v Prekmurju v Ženavljah. Nepozabne dogodivščine, odkrivanje in spoznavanje samega sebe ter smisla življenja, zabava, pestro preživljanje prostega časa, glasba, presenečenja. Tabor je namenjen najstnikom, starim od 12 do 17 letnik (letnik 2006 – 2011). Prijave so možne do zasedbe kapacitet. Prijava je potrjena, ko prejmeš potrditveno elektronsko sporočilo s podrobnejšimi navodili in informacijami.

Za dodatne informacije nas lahko kontaktiraš na najtabor@gmail.com ali na številko 041935048 ter spremljaš našo Facebook stran (facebook.com/najmladi) in spletno stran www.najmladi.com.

Torej, PRIDI, IŠČI, NAJDI! Izpolni prijavo spodaj:
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Priimek in ime udeleženca: *
Spol: *
Datum rojstva: *
MM
/
DD
/
YYYY
Naslov (ulica, hišna številka, poštna številka, pošta):
*
Elektronski naslov za prejemanje obvestil:
*
Telefonska številka starša ali skrbnika:
*
Alergije, bolezni ali posebnosti otroka:
*
Ob pripravah na teden, ki ga bomo preživeli skupaj z vašimi otroki, bi vas radi seznanili s tem, da se bo vaš otrok na najstniškem taboru udeleževal različnih aktivnosti. Poleg spoznavanja svetopisemskih vsebin se bo namreč lahko vključil v razne delavnice in športno-rekreativne dejavnosti (športne igre, tematske igre, pohodi in sprehodi v naravo…). Zato vas prosimo, da ob oddaji prijave potrdite, da se strinjate, da se vaš otrok udeležuje opisanih aktivnosti, ter soglašate, da se za potrebe tabora zberejo osebni podatki o vašem otroku in objavijo fotografije.
*
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy