Aanmelden: Keti Koti Dialoogtafel in Groningen
Vul de velden in op de volgende pagina en klik vervolgens op 'verzenden' om je aan te melden.
We verheugen ons op uw komst!

Hartelijke groet namens,

Keti Koti Tafel
www.ketikotitafel.nl

Wat is de Keti Koti Tafel?
De Keti Koti Dialoogtafel is een nieuwe traditie waarbij middels het uitwisselen van persoonlijke ervaringen stil gestaan wordt bij de hedendaagse gevolgen van het Nederlandse slavernij verleden met witte en zwarte Nederlanders en alle kleuren daar tussen in.

Tijdens de dialoog gebruiken we een gezamenlijke maaltijd die ons herinnert aan het slavernijverleden waarbij aan het begin en aan het eind, passende rituelen worden uitgevoerd. Tussen de gesprekken door zingt het koor Fri Yeye de treur- en bevrijdingsliederen die gezongen werden ten tijden van de slavernij.

Onze missie
De doelstelling van de Keti Koti Dialoogtafel is het vergroten van het bewustzijn van de innerlijke en sociale conflicten en blinde vlekken die voortkomen uit de complexe historische en sociale achtergronden van het Nederlandse slavernij en koloniale verleden en het verkrijgen van nieuwe inzichten die leiden tot een samenleving vrij van discriminatie en racisme.

Deze Keti Koti Dialoogtafel wordt mede mogelijk gemaakt door; Stichting Keti Koti Tafel, Groninger Forum, Discriminatiemeldpunt Groningen & Keti Koti Groningen.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service