!MPRO PovEŞTI cu noi - înscrieri secţiunea A
De la primii paşi ai omului pe Pământ şi până la zborul său către stele, poveştile ne-au fost mereu alături, amintindu-ne despre curaj, despre obstacole, despre tragedii şi despre victorii. Ne-au făcut să râdem, să plângem, să sperăm şi să ne regăsim în ele. Împreună suntem o singură poveste.

În SECŢIUNEA A vă puteţi înscrie cu absolut orice format de improvizaţie doriţi – jocuri, scene libere, cu regizor (în genul lui Johnstone la Maestro), cu vorbe sau fără, cu muzică sau fără, în orice gen, cu suport video sau foto (avem aparatură şi tehnicieni) şi orice altceva vă mai puteţi imagina şi v-ar plăcea să faceţi.

La această secțiune se pot înscrie trupe nou-formate sau trupe ce nu au mai participat până acum la Festival.

Spectacolul trebuie să dureze aproximativ 50 de minute, iar pentru înscriere este necesar un video NE-EDITAT din spectacol sau de la repetiţii. Nu este importantă calitatea filmării, filmarea servind doar pentru a ne da seama de formatul spectacolului şi de nivelul de cooperare, curaj şi mai ales bucurie din cadrul echipei.

Cum se numeşte spectacolul? *
Your answer
Ce se întâmplă în spectacol? *
Descrie-ne cât mai detaliat cum decurge spectacolul, care este implicarea publicului, care este necesarul de lumini/sunet/recuzită, şi orice altceva consideri că este relevant.
Your answer
Care este echipa spectacolului? *
Enumeră membrii echipei, cu informaţii despre experienţa trupei, şi scurte descrieri individuale.
Your answer
Cum arată spectacolul? *
Oferă-ne un link către un video de la repetiţii sau chiar dintr-o reprezentaţie. Poţi urca video-ul pe YouTube cu menţiunea "unlisted" dacă nu doreşti ca acesta să fie vizualizat decât în scopul selecţiei. Durata video-ului trebuie să fie de minim 15 min.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms