Termelői jelentkezés a Szimplakerti Háztáji Piacra
Az űrlap kitöltésével Ön jelentkezik a Szimplakerti Háztáji Piacra termelőként, melyet a SzimplaCity Kft. üzemeltet, helye: Szimpla Kert, 1075 Budapest Kazinczy u. 14., ideje: minden vasárnap 9-14 óra között (be- és kipakolás: 7:45-8:45 valamint 14-15 óra között).
Kérjük, vegye tudomásul, hogy a piacon a férőhelyek korlátozottak, üresedés esetén nem a jelentkezés sorrendje, hanem a hozni kívánt termékek jelentik a fő kiválasztási szempontot. A Szimplakerti Háztáji Piac helyi termelői piacként üzemel, a piacra kizárólag őstermelők, őstermelők + kistermelők, illetve bizonyos esetekben (pl. vadászat, húsfeldolgozás) egyéni vállalkozók + kistermelők jelentkezését várjuk. Termelői szövetkezetek jelentkezése esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon. Nincs lehetőség a piacon árusítani cégeknek, viszonteladóknak. A piacon kizárólag saját termesztésű és előállítású élelmiszer árusítható. Édesség, liszt alapú illetve alkoholos termék még érvényes kistermelői engedély birtokában sem árusítható.
Az űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a SzimplaCity Kft. tárolja, melyet kizárólag abból a célból használ fel, hogy Önt a piacos részvételi lehetőségről értesítse, illetve befogadás esetén a jogszabályi kötelezettségeknek eleget téve azt kérés esetén a hatóságoknak bemutassa.
A piacon lehetőség van arra, hogy a termékeket közvetlen családtag vagy azonos lakcímre bejelentett magánszemély árusítsa, de ilyen esetben is kérjük, hogy az űrlapot az töltse ki, akinek a nevére az engedélyek szólnak. Ha a családból többen is rendelkeznek jogosultsággal, azt az űrlap végén az egyéb közlendő rovatban jelezheti.
A csillaggal jelölt kérdések kitöltése kötelező. Nem áll módunkban elfogadni hiányosan kitöltött vagy nyilvánvalóan hamis jelentkezést.
Bővebb felvilágosítás emailben a piac@szimpla.hu-n kérhető.
Az Ön neve: *
Your answer
Az Ön telefonszáma: *
Your answer
Az Ön e-mail címe: *
Your answer
A termelő tevékenység honlapja, Facebook oldala:
Your answer
Az Ön státusza: *
Ha van, az őstermelői igazolványának száma:
Your answer
Ha van, a kistermelői engedélyének száma:
Your answer
Ha van, egyéni vállalkozói igazolványának száma:
Your answer
Ha van, Agrárkamarai regisztrációjának sorszáma:
Your answer
Árusítani kívánt termékek megnevezése: *
Your answer
Termelés helyének címe (több cím esetén a legjelentősebb): *
Your answer
Egyéb közlendő:
Your answer
Kijelentem, hogy az általam közölt adatok a valóságnak megfelelnek. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service