Летен грант предизвик - 22 -24 јуни 2021 и Летна грант академија - 29 јуни-29 јули 2021 секој пон., сре. и чет. од 18:30 - 21:30
Четири и пол (4.5) неделната Грант Академија почнува од 29 јуни, а завршува на 29 јули 2021. Во тој период три пати неделно во понеделник, среда и четврток од 18:30-21:30 часот ќе бидат работилниците кои се дел на грант академијата. Со учество во Летната грант академија на вкупно 16 сесии (12 редовни и 4 дополнителни), добивате преку 55 чассови програма (вклучени се и 5 индивидуални/ тимски менторски сесии од по 1.5 час).

Со учеството во Грант Академијата ќе обезбедите:
- еден целосно направен предлог проект за грант подготвен за испраќање во специфична грант програма ;
- стекнати вештини и разбирање на сите потребни чекори во фазите на развој и спроведување на еден проект за грант;
- електронска верзија на потребните формати, алатки и упатства за планирање и спроведување на проектот;
- можност да се добие грант од 5000 до ххх.000 евра, со аплицирање на подготвениот предлог проект, и
- многу други придобивки поврзани со проектното планирање и спроведување на проекти

Котизацијата за учество е 37.850 мкд. За оние кои сакаат да платат на рати, има можност да се плати на 3 рати и тоа по 13,850 мкд од рата (1 рата пред почетокот, 2 рата во 3 недела од ГА, и 3 рата на во 6 недела) . За учество на повеќе учесници од еден правен субјект, се добива попуст од 20% за двајца (вк. 60.500 мкд, т.е.30.250 од учесник) и 40% за тројца учесници (22.750 мкд. од учесник или вк. 67.750 мкд. за сите тројца) .
За рана регистрација до 23 јуни, 23:59 часот, таксата за учество е 28.550 МКД, а за оние што ќе се пријават до 25 јуни, таксата ќе биде 32.250 МКД

Со оваа апликација може да се пријавите и за 5 дневната отворена ГРАНТ АКАДЕМИЈА (означете ги ВАшиот избор подолу)

ПОПОЛНЕТЕ ГИ ОСНОВНИТЕ ПОДАТОЦИ за Вас и правниот субјект кој ќе изврши уплата на средствата за котизација (доколку сте поединец, оставате податоци само за Вас). Оваа акција не важи за учесници кои веќе се имаат пријавено во оваа Акдемија (со пополнување на оваа форма, преку интернет страна или преку емејл). Повеќе информации овде: https://www.proefekt.mk/grant-akademija

Одвојте малку време да ги пополнете празните полиња во оваа форма која е под програмата подолу. Нема да Ви земе повеќе од 3 минути.

За подетални информации обратете се на email: info@proefekt.mk или на +389 (0)70 355 095
0. Сакам да се пријавам за грант академијата/Грант предизвикот која е во периодот *
1. Име и Презиме *
Забелешка: Во случај на аплицрање во тим, деталите за второто, третото лице ќе ги оставите во прашање бр. 11.
2. Полно име на правен субјект (компанија/организација/институција) кое го преставувате со учество во Грант Предизвикот и/или Грант Академијата? *
Забелешка: Наведете го целосното име на организацијата/институцијата. Доколу не претставувате некоја организциија само ставете „/“ во полето за одговор.
3. Адреса на правен субјект или поединец *
Забелешка: Наведете ја поштенска адреса на правниот субјект/ поединец кој ја плаќа котизацијата за учество
4. ЕМБС на правниот субјект ? *
Доколу сте поединец ставете „/“ во полето за одговор
5. Даночен број на правниот субјект ? *
Доколу сте поединец ставете „/“ во полето за одговор
6. Општина каде е регистриран правниот субјект/ или каде живее учесникот *
7. E-mail за контакт *
8. Телефонски број за контакт
9. Плаќањето ќе го направам на следниот начин *
Одговораат само учесници во ГРАНТ АКАДЕМИЈАТА
10. Ќе се пријавиме повеќе учесници од нашиот правен субјект
Одговораат само учесници во ГРАНТ АКАДЕМИЈАТА
Clear selection
11. (Одговараат само оние кои аплицираат како тим) Наведете го името на второто (и третото) лице со кого аплицирате како тим за учество во оваа грант Академија и/или Грант Предизвик,
Се пополнува во случај на аплицирање во тим - За секој од нив треба да се остави полно име и презиме, адреса, емејл и телефонски контакт за да подготвиме профактура
12. Дадете коментар, забелешка, мислење или информација која не можевте да ја наведете со претходните прашања:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy