Prijava za sudjelovanje na webinaru
Ovaj obrazac služi za prijavu na seriju webinara o organiziranju i analiziranju podataka u organizaciji Hrvatskog arhiva podataka za društvene znanosti (CROSSDA). Više informacija o webinarima možete pronaći na adresi https://www.crossda.hr/edukacije/webinari-organiziranje-analiziranje-podataka/.

Webinari će se održati online, putem servisa GoToWebinar, kojem možete pristupiti koristeći Google Chrome preglednik. Poveznicu za webinare dobit ćete nakadno e-mailom.
Ime *
Prezime *
Ustanova
E-mail *
Molimo odaberite webinare na kojima želite prisustvovati.
Na kraju svakog izlaganja predviđeno je vrijeme za pitanja i odgovore. Ukoliko imate pitanja o kojima biste željeli raspravljati tijekom webinara, molimo navedite ih ovdje.
Obavijest o privatnosti
Podaci koje pošaljete putem ovog obrasca koristit će se za osiguravanje tehničkih uvjeta za održavanje samo ove serije webinara te za slanje dodatnih materijala vezano uz ove webinare. Podaci će se čuvati samo onoliko dugo koliko je potrebno za navedene svrhe. Webinare organizira Hrvatski arhiv podataka za društvene znanosti, Filozofski fakultet sveučilišta u Zagrebu u suradnji s Arhivom družboslovnih podatkov, Univerza v Ljubljani. Za dodatne informacije možete nas kontaktirati na adresu arhiv.podataka@ffzg.hr.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy