Avviksmelding for Hybrida
Tusen takk for at du sier ifra!

Noe av det viktigste vi kan gjøre for å sikre at alle i linjeforeningen kommer seg trygt gjennom studietiden, er å si ifra når ting ikke er som de skal. Uansett om det er en stor eller liten utfordring/hendelse, er det bedre å si ifra en gang for mye enn en gang for lite. Ved å få vite om utfordringer tidlig, er det mye lettere å gjøre noe med utfallet. Om en uønsket hendelse allerede har skjedd, trenger linjeforeningen å få vite om det slik at riktige tiltak kan settes inn, og at vi kan unngå at det gjentar seg.

Hvis du ikke skulle føle deg komfortabel med å si ifra, eller ikke vil si ifra, til linjeforeningstyret, mener vi at det uansett er viktig at du sier ifra til noen. Her er derfor en link til NTNU sin side for å varsle om trakassering;
https://innsida.ntnu.no/wiki/-/wiki/Norsk/Seksuell+trakassering

Enhver hendelse som meldes inn her vil bli tatt på alvor. Du kan velge å holde det anonymt, eller å skrive ditt navn for at linjeforeningstyret kan følge opp hendelsen/situasjonen videre med deg. Uansett vil vi i denne prosessen ta hensyn til deg og andre berørte.

Svaret ditt vil være synlig for styret. De har taushetsplikt, og vil ikke dele personlig informasjon med andre uten samtykke. Unntaket er om det er fare for liv/helse.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Navnet ditt(valgfritt)
Type varsling *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Linjeforeningen Hybrida. Report Abuse