Aanmelden KICK-OFF 2020 Ichthus Ede
Beste student,

LEEF: een breed begrip waar wij samen met jou betekenis aan willen geven tijdens je studententijd. Benieuwd naar wat een studentenvereniging precies inhoudt? Sfeer proeven of nog honderd vragen stellen? Weten wat samen student zijn betekent? Tijdens vier activiteiten laten wij jou de oudste studentenvereniging van Ede zien, zodat jij de beste keuze van je studententijd kunt maken. Kom snel langs, neem je medestudenten mee en meld je snel aan voor de intro-avonden!

Met amicale groet
KICK-OFF PROGRAMMA *LET OP! 9sep en 16sep zijn omgedraaid!*
Wat is je naam? *
Wat is je telefoonnummer? *
In verband met het coronavirus moeten wij van de GGD telefoonnummers verzamelen van degenen die aanwezig zijn bij onze activiteiten. Op die manier kan de GGD het makkelijkst traceren en administreren. Je telefoonnummer helpt ons ook bij maken van de kringindelingen voor de activiteiten tijdens de kick-off, dat communiceert makkelijker (binnen whatsappgroepen e.d.) Als je hier groot bezwaar tegen hebt, laat dat even weten in de opmerkingen.
Wat is je emailadres? *
We zullen je verder info toesturen via dit mailadres over de kick-off (bijvoorbeeld als er wat verandert of voor uiteindelijke locaties).
Ik ben woensdag 9 september aanwezig bij de kringavond! *
Ik kring liever ... *
In verband met corona kan het zijn dat je bezwaar hebt tegen het samenkomen in grotere groepen in een gesloten ruimte. De kringleiders overleggen met hun kring waar ze de avond willen houden. Je kunt hier uiteraard een voorkeur voor aangeven of je het liever binnen of buiten zou willen doen. Wij proberen de groepen sowieso zo klein mogelijk te houden, maar een voorkeur aangeven is altijd mogelijk.
Ik fiets mee vanaf de CHE naar de locatie *
Ik ben donderdag 10 september aanwezig bij het sporten! *
Ik ben maandag 14 september aanwezig bij de verenigingshuizentocht! *
Ik fiets mee vanaf de CHE naar de locatie *
Ik ben woensdag 16 september aanwezig bij de algemene avond! *
Ik fiets mee vanaf de CHE naar de locatie *
Ik ben donderdag 17 september aanwezig bij het online inloopmoment! *
Overige vragen/opmerkingen
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Ichthus Ede. Report Abuse