ECOintention I 2020 (Basiscursus vrijdag) Leer werken met levensenergie
WIL JE EEN OMGEVING DIE JOU ENERGIE GEEFT? WIL JE LEREN HOE JE DAT KAN BEREIKEN? EN WIL JE BOVENDIEN BIJDRAGEN AAN EEN GEZONDE AARDE? DAT KAN!

Cursus energiebeheer
In deze ECOintention basiscursus leer je hoe je levensenergie kan waarnemen en verbeteren. En hoe je dit kan toepassen op jezelf, je huis, tuin of werk. Heel praktisch!

Voor wie?
Deze cursus is voor iedereen die meer kwaliteit in leven en werk zoekt en daarbij zijn/haar intuitie wil ontwikkelen. Er is geen voorkennis of ervaring nodig. Iedereen kan energiebeheer onder de knie krijgen.

Wat kun je verwachten?
9 lesdagen in 2020, Ervaren docenten, Learning by doing, Gedegen theoretische onderbouwing.

Energiebeheer is een vak dat je kan leren
Als je de cursus hebt afgerond kan je: Levensenergie waarnemen, bijvoorbeeld van bomen, planten en ruimtes, Bepalen wat er moet gebeuren om deze energie te verbeteren, Met verschillende hulpmiddelen de energie weer op peil brengen, Doorstromen naar het 2e-jaar van de beroepsopleiding tot ECOintention Practitioner.

Het begint allemaal bij jou
Daarom leer je: Jezelf goed te gronden, Je gevoeligheid kennen, Jezelf af te schermen, Je eigen energie in balans te brengen.IK SCHRIJF ME IN VOOR ECOINTENTION I 2020

Locatie: Fruittuin van West bij Amsterdam www.fruittuinvanwest.nl

Cursusdata: Vrijdag 27.03, 17.04, 08.05, 12.06, 10.07, 11.09, 09.10, 06.11 en 27.11.2020. Alle dagen van 8:30-16:00 uur

Cursusgeld: €995,- met vroegboekkorting van €200,- tot 03.03.2020 daarna €1195,-. Dit is inclusief cursusmateriaal, koffie en thee. Exclusief lunch en de boeken van Hans Andeweg. Lunch kan à la carte in het restaurnt of met eigen lunchpakket.

De cursus en ECOintenion opleiding zijn door de overheid opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en vrijgesteld van BTW.

Email address *
Dhr. / Mevr. *
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Bedrijfsnaam
Your answer
Adres *
Your answer
Postcode *
Your answer
Plaats *
Your answer
Land *
Your answer
Telefoon *
Your answer
Hoe heb je van onze cursus gehoord?
Anders namelijk...
Your answer
Cursus *
Required
Betalingsvoorwaarden
Betalingsvoorwaarden ECOintention opleidingen.

Het cursusgeld dient uiterlijk drie weken na ontvangst van de factuur, maar in elk geval een week vóór het begin van de cursus overgemaakt zijn op rekeningnummer NL72INGB0004189318 onder vermelding van het factuurnummer.

Bij annulering tot vier weken voor aanvang van de cursus ben je 50% van het hele cursusbedrag verschuldigd. Bij annulering minder dan vier weken voor aanvang van de cursus ben je 75% van het hele cursusbedrag verschuldigd. Bij annulering na aanvang van de cursus ben je het hele cursusbedrag verschuldigd.

Bij annulering door ons wordt het geld teruggestort op dezelfde rekening.

Zie ook www.ecointention.com/algemene_voorwaarden/
Opslaan en verwerken persoonlijke gegevens
Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken je gegevens alleen voor de verzending van onze cursusinformatie. De toestemming kan op ieder moment worden ingetrokken door een email te sturen naar info@ecointention.com. Met vragen kunt je terecht bij ons secretariaat op 06 41840555.
Ik ga akkoord met de betalingsvoorwaarden *
Required
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden *
Required
Ik ga akkoord met opslaan en verwerken van mijn gegevens *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy