Форма за пријава на обука за финансиска писменост - Фармерс Бизнис Гејмс
Штом сте овде, значи сте заинтересирани да учествувате на обуките за финансиска писменост што ќе се одржуваат во С. Македонија. Ви благодариме на интересот! :)

Пријавата се состои од 15 кратки прашања и нема да ви одземе повеќе од 5 минути за пополнување.

Околу агро бизнис игрите може да прочитате во брошурата на англиски јазик https://www.sparkassenstiftung.de/fileadmin/Sparkassenstiftung/downloads/Business_Games/20210625_FarmerBG-BRO_Digital_EN.pdf
Sign in to Google to save your progress. Learn more
1. Име *
2. Презиме *
3. Пол *
4. Телефонски број *
5. Емаил адреса *
6. Град во кој живееш? *
7. Во која старосна граница припаѓате? *
8. Вашиот профил е: *
Required
9. Според вашиот профил, кој е вашиот интерес да учествувате на обуките за финансиска писменост? Обуки за водење на агро бизнис. Кратко наведете... *
10. Во која институција, фирма или организација работите или сте член? (впишете доколку сакате)
11. За која обука се пријавувате? *
Required
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy