Upitnik “Mlad se promeni za posao pokreni 4.0”
Pred tobom se nalazi upitnik kojim želimo da ispitamo zainteresovanost nezaposlenih mladih uzrasta 18 do 30 godina za učešće u besplatnim obukama koje bi omogućile sticanje dodatnih znanja i veština te unapredile njihovu zapošljivost i konkurentnost na tržištu rada.

U upitniku je navedeno 38 obuka koje relizuje Škola za osnovno obrazovanje odraslih Sombor.
Na osnovu zainteresovanosti mladih i potreba ispitanih poslodavaca odabraćemo obuke koje ćemo finansirati kako bi iste bile besplatne za zainteresovane, a nezaposlene mlade polaznike uzrasta od 18 do 30 godina sa područja Grada Sombora.

Podaci navedeni u upitniku koristiće se za analizu interesovanja mladih za učešće u besplatnim obukama. Nakon selekcije obuka koje će se realizovati, mladi koji su iskazali interesovanje za učešće u izabranim obukama biće kontaktirani putem telefona/mejla.

Obuke se sastoje iz teorijskog i praktičnog dela i u zavisnosti od vrste traju 90-240 časova. Škola za osnovno obrazovanje odraslih Sombor izdaje sertifikate polaznicima koji uspešno završe obuku.

Besplatne obuke realizuju se u sklopu projekta “Mlad se promeni za posao pokreni 4.0” koji realizuje Grad Sombor u partnerstvu sa Somborskim edukativnim centrom, Somborskim omladinskim boom-om i Školom za osnovno obrazovanje odraslih Sombor a uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Ime i prezime *
Datum rođenja *
Mesto stanovanja *
Broj telefona *
e-mail adresa
Stečeno obrazovanje *
Stečeno zvanje *
Navedi svoje dosadašnje radno iskustvo (ukoliko ga je bilo)
Da li si zainteresovan/a za pohađanje dodatnih obuka? *
U kojim oblastima želiš da se usavršavaš ili prekvalifikuješ?
Koje od ponuđenih obuka bi želeo/la da pohađaš? (Označi jednu ili više obuka koje bi pohađao/la) *
Required
Ukoliko se utvrdi da na tržištu rada postoji potreba za realizacijom obuke koju si izabrao/la, kontaktiraćemo zainteresovane kandidate i izvršiti selekciju 10 najmotivisanijih kandidata koji će imati priliku da pohađaju besplatne obuke.
Hvala na izdvojenom vremenu
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.