Prijava na trening "Različiti, a isti"
Popunjavanjem prijave iskazujete interes za učešće na treningu "Različiti, a isti" koji organizuje Fondacija tuzlanske zajednice.

Trening će biti realizovan u vidu osam sedmičnih radionica u periodu od oktobra do decembra 2019. godine u Društvenom centru Kiseljak. Radionice će se održavati subotom, a prva radionica će biti održana 12.oktobra 2019. godine sa početkom u 12:00h. Rok za prijave je 08. oktobar 2019. godine,

Na trening se mogu prijaviti svi zainteresovani mladi od 14 do 25 godina, a posebno mladi sa područja MZ Kiseljak, koji žele unaprijediti znanja i vještine koje im mogu pomoći u informiranom donošenju odluka i izbora razumijevajući vrijednost jednakosti, te u aktivnom djelovanju na prevenciji i suzbijanju predrasuda i diskriminacije.

Tokom treninga mladi će razgovarati o interkulturalnoj osjetljivosti, barijerama u interkulturnoj komunikaciji, kao i načinima i za produktivno djelovanje u multikulturalnom kontekstu.
Sadržaj treninga pružiti će priliku učesnicima da razvijaju svijest o sebi kao o kompleksnom kulturnom biću, svest o uticaju koji kultura kojoj pripadamo vrši na naše mišljenje i ponašanje, sposobnost da se zajedno sa drugima angažujemo u istraživanju pretpostavki koje utiču na naše ponašanje, otvorenost da se testiraju različiti pogledi na svet, načini mišljenja i rešavanja problema.

Dodatne informacije se mogu dobiti direktno u Društvenom centru Kiseljak ili na telefon broj 035 382 325.
Ime i prezime *
Your answer
Mjesto stanovanja *
Your answer
Godina rođenja *
Your answer
Kontakt telefon *
Your answer
Kontakt email *
Your answer
Status (npr. učenik, student, nezaposlen, zaposlen ...) *
Your answer
Prostor za Vaš komentar
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy